Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Holčička (18 měsíců) chtěla dát pusu psovi: Pokousal ji v obličeji!

Autor: els - 
9. dubna 2017
21:12

Holčička (18 měsíců) skončila v nemocnici s ošklivým poraněním obličeje poté, co ji pokousal pes, kterého si chtěla pohladit a dát mu pusu. Majitel psa po incidentu neúčastně odešel.

Osmnáctiměsíční Ophelia byla s matkou Nicol Rozic u garáží v Heanor v Anglii, kde si vyzvedávaly auto, když potkaly muže se psem. Malá Ophelia si psa chtěla pohladit, a tak se Nicol majitele zeptala, jestli je to bezpečné.

„Moje dcera miluje psy – máme doma francouzské buldočky, a tak jsem přistoupila k pánovi a zeptala se, jestli je jeho pes přátelský, a on přisvědčil,“ popsala situaci Nicol.

„Pohladila psa a on ji dvakrát kousnul do obličeje. Jenom mu chtěla dát pusu a on šel hned po ní,“ okomentovala útok matka. I přesto, že pes nebezpečně zaútočil na malé dítě, majitel se neodhodlal k žádné akci.

„Majitel tam jen stál, nic neudělal,“ řekla Nicol. „Já jsem ve vysokém stadiu těhotenství, ale i tak jsem musela dceru od psa odtáhnout. Vzal psa pryč s tím, že ho jen dá do auta, ale už se nikdy nevrátil,“ dodala Nicol.

Ophelia nakonec skončila se svými zraněními v nemocnici. Situace se pak ještě více zkomplikovala.

„Ophelia se musela znova vrátit do nemocnice, protože se jí do ran dostala infekce a ona skončila na antibiotikách. Ve středu už ji pustili domů, ale chirurg si myslí, že se stejně ještě bude muset vrátit, aby jí ještě vyspravil tvář,“ řekla Nicol.

Nespokojená je také s postupem policie, která se ukázala až osm hodin po útoku a ještě ani nebyla schopná vyslechnout majitele psa. „Reakce policie byla otřesná,“ uzavřela Nicol.

Podívejte se, jak pes potrhal 20 lidí:

Video  Pes potrhal v Číně 20 lidí.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

juhele ( 10. října 2017 04:09 )

ty jsi ale cunt

skaara ( 29. května 2017 08:53 )

Tak tohle je naprosto šílené a matka té holčičky je ještě šílenější, když své batole pustila k nějakému cizímu psisku A psi berou přímý pohled do očí jako výzvu k boji a majitel psa je pěkný vůl, když zdrhnul místo toho, aby tomu dítěti zajistil lékařskou pomoc.

1pravda1 ( 9. dubna 2017 23:12 )

Nepouštějte děti k cizím psům, natož když je chtějí pusinkovat! Majitel psa měl říci, raději ať na něho nesahá, i kdyby byl pes přátelský k dětem, nemusí být přátelský ke všem! dětem. Možná se mu nelíbil dudlík, možná něco jiného. Držte děti od psů dále, zvláště cizí děti a cizí psy. Doma už je to na rodičích, zda pes jejich dítě pokouše nebo ne, o jejich zodpovědnosti a předvídavosti. Pokud jde o smečku psů, tak mezi ně malé dítě nepouštějte, i když si myslíte, že jste dobrý kynolog a vaše pětileté dítě je na smečku psů zvyklé!!!! Skončilo to smrtí dítěte.

mirkli ( 9. dubna 2017 22:32 )

Ta dáma, kecá nesmysly! Stačí už ten popis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moist ( 9. dubna 2017 21:57 )

Já tě paní nevěřím. Stala se mi před lety podobná situace, ale z pohledu pejskare. Měla jsem doslova pár dnů psa z útulku, šla jsem s ním do parku, psa na vodítku. A v parku se mi na psa vrhlo zhruba stejně staré batole, začalo ho objímat. Já nestihla nic, pes se ukázal jako ten nejlepší pes na světě, jen seděl a koulel po mně očima, ať s tím jako něco udelam. Absolutně nevěřím, že se paní majitele zeptala, spíš dítě nehlidala, to přišlo k psovi a udělalo neco, co pes považoval za útok, u psa stačí i položení ruky na hlavu či hřbet, je to pro psa projev dominance. Tomu odpovídá i rozsah zranění, není nijak devastující, pouze varovný útok, žádný agresivní jatka s ukousnutym nosem atd. Paní by měla držet pusu a děkovat bohu, že dítě kvůli její demencí nepřišlo o život, já osobně své děti od malička učím, že na cizí psy se nesahá, že máme svého hodného pejska a tomu mužem třeba vyhladit kožich z hlavy a on bude šťastný, že se mu věnujeme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání