Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová stopa v případu ztracené Maddie: Svědek lhal policii a zmizel!

Autor: lm - 
13. března 2017
11:14

Policisté pátrající po osudu malé Maddie mají novou stopu! Vyšetřovatelé si myslí, že jim jeden ze svědků lhal a nyní se ho snaží najít, aby ho vyslechli znovu. Vyšetřování bylo díky tomu prodlouženo o dalších šest měsíců.

Malá Maddie se pohřešuje už téměř 10 let. Ztratila se v Portugalsku v květnu 2007, když jí byly tři roky. Rodiče ji spolu se sourozenci uložili ke spánku v pronajatém apartmánu a odešli na večeři do blízké restaurace. Dceru ale při návratu v posteli už nenašli.

Policisté nyní pátrají po Portugalci, který v rezortu Praia da Luz v osudnou dobu pracoval. Podle vyšetřovatelů jim tento svěděk "něco zamlčel", když ho vyslýchali dva dny po zmizení holčičky. "Britští vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že ví více, než jim řekl a rádi by ho vyslechli. Nenaznačují, že by unesl Maddie, ale mohl by znát lidi zapojené do nepovedené loupeže," přiznal zdroj z řad portugalské policie britskému deníku Daily Mirror. Po muži bylo proto vyhlášeno mezinárodní pátrání.

Policejní vyšetřování přitom mělo být během několika málo týdnů ukončeno. Vzhledem k novým stopám ale Scotland Yard dostal od ministerstva vnitra dalších 85 tisíc liber (2,6 milionu korun) a pátrání bude pokračovat nejméně dalších šest měsíců. Podle detektivů je hledaný svědek jejich poslední šancí. Pátrání po Maddie stálo daňové poplatníky už nejméně 340 milionů korun.

naidka ( 13. března 2017 17:08 )

Beru zpět, ty o koze, já o voze.

naidka ( 13. března 2017 17:00 )

"Děti" měly být ve škole, ve skutečnosti byly za školou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání