Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miroslav (45) v neděli odešel z domu a zmizel: Jde mu o život! Dříve se chtěl zabít

Pohřešovaný Miroslav Jarabica
Pohřešovaný Miroslav Jarabica  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
6. března 2017
20:33

Policie a rodina prosí o pomoc při pátrání po pětačtyřicetiletém Miroslavu Jarabicovi z Tachovska. Muž zmizel v neděli krátce po půlnoci a od té doby se neozval. V minulosti měl sebevražedné sklony.

Pětačtyřicetiletý Miroslav Jarabica odešel ze svého domova v Plané na Tachovsku v neděli kolem 00:15. Od té doby se svým příbuzným neozval a ti o něj mají velké obavy. Pohřešovaný Jarabica totiž užívá léky, které si s sebou nevzal. Muž trpí psychickými problémy a v minulosti měl sebevražedné sklony. Podle policie je tedy sám sobě nebezpečný.

„Tachovští kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného, aby neprodleně podali zprávu na Policii České republiky, Územní odbor Tachov – služba kriminální policie a vyšetřování, tel.: 974 337 316 – 317, 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158,“ uvedla na webu policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Pohřešovaný Miroslav Jarabica je přibližně 185 centimetrů vysoký, hubené postavy, má černé vlasy, hnědé oči a strniště. Při odchodu z domova na sobě měl hnědočernou koženou bundu, černé polobotky a světlé kalhoty.

dietr ( 7. března 2017 07:56 )

Každý je sám sobě nebezpečný, např. Kalousek při poslouchání sebe sama už přišel o rozum.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání