Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestřička (4) a bráška vypili v restauraci džus a začali kašlat krev. Byl v něm jed!

Autor: shp - 
6. března 2017
09:53

Měla to být veselá rodinná oslava. Richie Zaragoza slavil se svými sourozenci a maminkou své 10. narozeniny v restauraci Star Buffet and Grill v Pensylvánii. Jenže když se on a jeho mladší nevlastní sestřička Ginaya Mendoza (4) napili jablečného džusu, začali kašlat krev!

Ginaya jako první začala plivat sliny a poté se pozvracela. Obě děti pak začaly kašlat krev. „To pálí, to pálí,“ křičel Richie. Maminka Virginia Davis byla v šoku, okamžitě zavolala ambulanci. Mezitím její švagr ochutnal džus, který chutnal nezvykle kysele. I on po něm začal kašlat krev.

Stav dětí je nyní stabilizovaný, ale stále je považován za kritický. Policie zabavila vzorky džusu a poslala je na důkladný rozbor. Co vše obsahují, není zatím jasné, ale již prvotní testy odhalily přítomnost nebezpečného metanolu. Ten mohl děti klidně zabít.

Šla jsem navštívit svoji neteř a synovce včera,“ řekla teta dětí Ally Colon Mirror Online. „To byl ten okamžik, když jsem si uvědomila, jak je jejich stav vážný. Nebyla jsem připravena na to, co jsem viděla,“ dodala. Obě děti jsou připoutány na nemocniční lůžko a nemohou mluvit.

Poslední noc jsem se s ním snažil dorozumět prostřednictvím prstů,“ popsal webu Lancester Online komunikaci se synem chlapcův otec Richard Zaragoza Sr. „Řekl jsem mu, že ho miluji. Zmáčkl mi dvakrát ruku na znamení, že rozumí,“ dodal. Policie nyní restauraci důkladně vyšetřuje.

MILLLIS ( 6. března 2017 16:07 )

vivenne: BINGHO!!! Trefa do cernyho!

MILLLIS ( 6. března 2017 16:04 )

Anisamri: tvoje IQ tykve.. nekoho, kdo mysli jako ty a navic k tomu neumi ani zachytit jednoduchou myslenku o 4 (slovy: ctyrech) slovech bez hrubky v materskem jazyce, by taky nebyla zadna skoda...

MILLLIS ( 6. března 2017 15:58 )

666provas: Kdyz je podle tebe lidi jak sracek, tak si hod taky provaz, nebudes nikomu chybet..

pacholek ( 6. března 2017 13:40 )

Ano, 666provas a putnam by si zasloužili 666 x provaz a put nám i s anisamri je potom pokud jste se všichni narodili jako pánské a dámské přirození.A jako věřící vám připomínám, přej a bůh ti to dopřeje i tobě.

vivienne ( 6. března 2017 11:25 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání