Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otakar S. chtěl spáchat sebevraždu už pět dní po Míšině zmizení: Vyjížděla pro něj sanitka

Autor: dce - 
3. února 2017
18:50

Otakar S., který patřil mezi hlavní podezřelé v případu pohřešované Míši Muzikářové (12), chtěl sebevraždu spáchat už pět dní po Míšině zmizení! Tuto informaci zjistila FTV Prima. Kvůli psychickým problémům za ním vyjížděla i sanitka.

Míša Muzikářová z Ústí nad Labem je pohřešovaná již déle jak tři týdny. Do případu se stále více zamotává osoba Otakara S., který minulý víkend spáchal sebevraždu. Podle svědků se oběsil. Spojitost mezi jeho smrtí a Míšiným zmizením policie vyšetřuje.

Podle rodinné známé se o sebevraždu pokusil už týden před tím, skončil na psychiatrii. FTV Prima se ovšem podařilo zjistit, že se Ota chtěl zabít už pět dní poté, co Míša zmizela!

Podle všeho odesílal o svém úmyslu SMS zprávy z odlehlého místa na trase mezi Plzeňským a Ústeckým krajem. Tam ho také hledali podle signálu z mobilu záchranáři i policie.

„Mohu potvrdit, že 16. ledna jsme vyjížděli na severní Plzeňsko, kde vámi zmiňovaný muž měl psychické problémy,“ řekl televizi Prima Martin Brejcha, mluvčí plzeňských záchranářů.

Nakonec Otu našli o několik kilometrů dál spát v odstaveném autě. Nadýchal 0,8 promile alkoholu. O sebevraždu se chtěl pokusit v době, kdy ho policisté vyšetřovali – podrobili ho několika výslechům i domovní prohlídce.

Podle emeritního kriminalisty Josefa Douchy za vším mohlo stát svědomí. „Potom to může samozřejmě naznačovat, že s tím zmizením má něco společného. Znova opakuji, že to víceméně zvýrazňuje nebo potvrzuje určitou verzi, kterou policie určitě má, kterou prověřuje,“ řekl televizi Prima Doucha.

Místo, kde muž chtěl spáchat sebevraždu, ovšem láká k hypotézám – odlehlý prostor mezi Plzní a Ústím by mohl stejně tak dobře posloužit i jako úkryt pro něco, co nemá být nalezeno...

apple ( 4. února 2017 08:59 )

A jeste by me zajimala jedna vec, kde Misa v tom bytecku byla, kdyz si tam matka vodila chlapy.Kdyz nemela udajne ani svuj pokoj.

apple ( 4. února 2017 08:57 )

Kdyz se podivate na Otakarovy zajmy na FB,tam vidite, ze mel velky zajem o dospivajici holky.SS mutter s nim chodila, ovsem mela i jine chlapy a Otas byl znamy tim, ze stridal zenske jak ponozky.S tim stryckem mi to taky prijde jako hloupost.Co mi prijde podstatne je to, ze se ho Misa bala.A proc ? Kvuli ruce to nebylo.....

la.ma ( 4. února 2017 08:43 )

Příběh údajného zneužití měl začít 29. ledna 2016, kdy Otakar S. krátce po 18. hodině večer naložil třináctiletou dívku do auta a vozil ji, vybaven lahví vodky, po Ústí a okolí. Když zastavil, podle výpovědi děvčete ji začal osahávat, a to i na intimních partiích. „Dále jí nabídl částku ve výši zhruba dvou tisíc korun za to, že s ním bude mít pohlavní styk, což odmítla,“ podotkla žalobkyně Krausová. Zhruba hodinu po půlnoci pak Otakar S. dívku vysadil. Zdroj: www.lidovky.cz

la.ma ( 4. února 2017 08:37 )

123 copak nevidíš co píšeš za hovadiny a ani u toho nepřemýšlíš. Jednoruký může jezdit, pak na chvíli zastavit a obtěžovat někoho. Pro idioty jako jsi ty je to asi moc náročné na myšlení, poukazuji jen na to, že píšeš nesmysly.

stelcm ( 4. února 2017 06:10 )

Už mě to trochu štve s tou babičkou a sladkostmi. V pondělí se jí mohla zeptat co by chtěla koupit až se bude nakupovat -druhý den koupit a poslat po Mišiný mámě a ve středu volat a už se nedovolat. Také mohla mámě Míši přidat nějakou tu korunu a možná šly nakupovat spolu , protože babička pomohla s placením. Ano jsou i takové hodné babičky. Nemyslím si, že je babička špatná a určitě mámu Míši za plno věcí nepochválila. Dělala co mohla. Jábych jí tedy určitě vynechala. A jen spekulace jako vše tady ..možná babička s Míšou nakoupila, ale babička jela dál a matka mohla zavolat znovu Míše , že se opozdí. To, že je ...někde..mohlo naštvat Otu...Jistě měli problémy už déle a ne až teď najednou. Zajímavé, že hledali záznamy od 14h předešlého dne do 08.00 druhého dne. Podle mě mohla Míša zůstat doma s kýmkoliv, kdo by dorazil před odchodem do školy klidně až do odpoledne, když matka dorazí nejdřív kol 18.00

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání