Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krkavčí matka vyhodila syna z okna: Zavraždila Alžběta i druhého syna?

Autor: lm - 
23. ledna 2017
23:01

Krkavčí matka znovu stane před soudem! Alžběta (32) si odpykává 15letý trest za vraždu devítidenního syna Jožka, kterého vyhodila z okna v pátém poschodí. Podle obžaloby ale má na svědomí i smrt svého prvorozeného syna, který se dožil pouhých 25 dní. 

K otřesnému případu došlo v červnu roku 2011. Alžběta tehdy z pátého poschodí paneláku v jihoslovenském městě Levice vyhodila svého novorozeného syna Jožka. Devítidenní miminko po převozu do nemocnice na následky zranění zemřelo.

Alžběta za vraždu dostala 15letý trest ve vězení, policisté ale začali zkoumat i podezřelé úmrtí jejího prvorozeného syna Patrika v roce 2009. Ten náhle zemřel pouhých 25 dnů po narození. Smrt Patrika byla tehdy uzavřena jako syndrom náhlého úmrtí kojence. Soud v Levicích ale matku pro nedostatek důkazů osvobodil.

Video  Krkavčí matka znovu stane před soudem.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Státní zástupkyně se ale odvolala a případ tak doputoval ke krajskému soudu. Ten případ vrátil okresnímu soudu v Levicích k opětovnému projednání. Podle obžaloby měla krkavčí matka prvorozeného chlapečka dusit a po těle měl mít mnohočetné modřiny a pohmožděniny. Podle rozsudku ale nebylo možné dokázat, že to způsobila právě Alžběta.

londynskypes ( 24. ledna 2017 07:52 )

no jasne všechny ty s w .....ine mají laktacni psychózu vem si ji domu a kazdou tu bestii obesit ji!!!!!!

13ka ( 24. ledna 2017 03:07 )

 Chudinka miminka Patrik a Jožko. Snad té jejich matce muselo přeskočit. Laktační psychóza. Vždyť nevypadá jak nepříčetnej magor a nebo trubka. Jak mohla. .. Po probrouzdání netu o islamistech, kteří se FOTÍ rozesmátí a řežou hlavy dětičkám, si už o lidech nedělám žádné iluze. Proč se svět dělí na lidi, kteří by miminko svého nepřítele vychovali, pak na ty, kteří by ho sice rukou nezabili, ale nechali ho napospas, kéž by takoví byli všichni teroristi a pak na ty, kteří dítěti uříznou hlavu a ještě se u toho fotí a pak to sdílí na internetu? Poslední třetí skupinu vrahů bych nechala zavřít na doživotí. Každému z nich bych dala možnost rozhodnout o vlastním životě a pokud by se rozhodl zemřít, nechala bych jej o samotě s nožem. Osobně bych nedokázala zabít ani takovéhoto hajzla. Nejsem jako oni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání