Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vlak v Hradci rozšrotoval auto s 15měsíčním dítětem uvnitř: Syn brečel a svítilo sluníčko, vymlouval se otec

Autor: dce - 
24. ledna 2017
09:25

Neskutečné štěstí měl devětadvacetiletý muž z Hradce Králové. I s patnáctiměsíčním synem v autě vjel na nechráněný přejezd, když se zrovna blížil vlak. Ten jejich vůz rozšrtoval. Naštěstí nebyl nikdo zraněn. Zvuková i světelná signalizace fungovala...

Zdemolovaná přední část vozu, zoufalý tatínek a brečící dítě. Takový pohled se naskytl hasičům v neděli v Hradci Králové. Na železniční přejezd na Pražském Předměstí totiž vjel muž s vozidlem, ve kterém vezl patnáctiměsíčního synka.

„Syn, kterého jsem měl na zadním sedadle v autosedačce, velmi brečel. Proto jsem přeslechl zvuková znamení. A jak svítilo sluníčko, přehlédl jsem i světelné znamení,“ popsal podle serveru Deník.cz řidič auta.

Auto po střetu s vlakem skončilo v příkopu. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Škoda na autě ale byla vyčíslena na 120 tisíc, na vlaku 200 tisíc. Trať musela být na dvě a půl hodiny uzavřena. 

„Policisté podrobili devětadvacetiletého řidiče a devětapadesátiletého strojvůdce dechové zkoušce, která ukázala negativní výsledky,“ informovala policejní mluvčí Iva Kormošová. Policie celou věc vyšetřuje.

starka ( 4. února 2017 14:05 )

Všechno jsou jen pitomé výmluvy debi.ních politiků.Islám je svinstvo,vezměte dějiny jižní Evropy(na vzorek).Tato zrůdná lůza terorizovala Evropu sta a sta let.Na ně neplatí domluva,ale jejich metoda-zlikvidovat je jakým koliv způsobem-i radiací!

PETR_50 ( 28. ledna 2017 11:47 )

JEN BLBÉ TATÍÁNKOVI VÝMLUVY, ŽE DÍTĚ PLAKALO A SLUNCE OSLNŇOVALO! Před 9 hodinou!!! Když je zataženo.

byvalyvoliccssd4 ( 24. ledna 2017 19:34 )

V neděli před polednem. Teď je úterý. Blesk. Pěšky jsme to měli na nádraží jen kousek.

13ka ( 24. ledna 2017 18:32 )

Chlap si už nejspíš vybral svoje štěstí. Podruhé a pokud byl bílý, tak naposled, se narodil. "Ze zkušeností vím, že Romové mají 9 životů, jako 🐱kočky🐈." I když takto se to brát asi ani nedá. Hlavně, že je 👶maličký v pořádku. Táta, ať radši chvilku jezdí MHD, než se otrká. Ale stejně, podle mého je blbost jezdit po Praze autem🚗. Pokud mi tedy auto nevydělává🚗💰, nebo nejsem já, nebo někdo z rodiny, postižený atd. Ostatní beru jen jako pózu😤.

Jjkk ( 24. ledna 2017 17:44 )

Když nebudu brát v potaz že v ČR neexistuje ani jeden nechránění přejezd,tak mě stejně hlava nebere jak mohla na nechráněném přejezdu fungovat světelná a zvuková signalizace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání