Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hororový autostop: Řidička se pokusila zabít spolujezdce, do vězení nepůjde

Autor: lm - 
20. prosince 2016
20:59

Na osudnou květnovou noc osmapadesátiletý Pavel M. jen tak nezapomene. Když mu ujel vlak, stopnul si projíždějící auto, ve kterém seděla 38letá řidička. To ale ještě netušil, že se ho žena později pokusí zabít. Oba naštěstí nehodu přežili. Řidička ale do vězení překvapivě nepoputuje.

Noční autostop koncem května na Semilsku se změnil v nefalšovaný horor! Když panu Pavlu M. (58) ujel vlak a další dlouho nejel, myslel si, že když bude stopovat, dojede domů rychleji. Místo toho ale skončil v nemocnici...

Stopaři zastavila osmatřicetiletá řidička, která celou cestu jela opravdu rychle. Stopař jí řekl, ať zastaví, nebo vyskočí. Bylo mu to ale málo platné. „Sdělila mu, že chce oba zabít, a přidala plyn,“ popsala na webu policejní mluvčí Vlasta Suchánková. V jednu chvíli najela i do protisměru, kde se zrovna v tu chvíli nacházel policejní vůz.

„Strhl jsem jí řízení, dál už si nepamatuju. Jen z výpovědí vím, že asi o kilometr dál jsme nabourali do toho baráku,“ popsal pan Pavel M. Stopaře náraz vymrštil mimo vozidlo a ve vážném stavu musel být transportován do nemocnice. Sama řidička utrpěla lehká zranění.

Řidička po nehodě skončila ve vazbě, hrozilo jí obvinění z pokusu o vraždu. Ve vězení ale překvapivě neskončí. Nařízené znalecké posudky totiž odhalily, že v sobě spáchání činu nebyla psychicky zdravá. „Veškeré závěry těchto posudků prokázaly, že žena v době spáchání činu měla naprosto vymizelé ovládací a rozpoznávací schopnosti. Na základě těchto znaleckých posudků státní zástupkyně celý případ odložila,“ sdělila FTV Prima policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Na základě toho byla žena propuštěna z vazby a poputuje do léčebny.

 

ellenic ( 21. prosince 2016 06:32 )

Žena v době spáchání činu měla naprosto vymizelé ovládací a rozpoznávací schopnosti. Tak klidně se najde pár lidí, kteří řeknou, že v době nehody, vraždy a jiných deliktů měli naprosto vymizelé ovládací a rozpoznávací schopnosti a dokažte, že tomu tak nebylo . Kde to jsme, Rathovy odposlechy jsou ůdajně nelegální . To se ho předem měli ptát na souhlas? Absurdistán hadr .

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,13 25,25
USD 23,35 23,53
GBP 29,23 29,43
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud