Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejen smrt Míši: „Sektář“ Macháček využil i oběšeného Martina, tvrdí jeho odpůrci

Autor: ljš - 
6. prosince 2016
13:04

Smrt využívá pro svou reklamu! Tak na Facebooku mluví o esoterikovi Chrisantemovi Macháčkovi jeho odpůrci. Jde většinou o příbuzné nebo kamarády jeho tragicky zemřelé přítelkyně Míši, ale také Martina R., který spáchal před několika měsíci sebevraždu.

Míša zemřela za podivných okolností minulý pátek, když se svým přítelem Chrisantemem přecházela koleje. Mladík je jediným svědkem neštěstí a tvrdí, že nepoznali, že se k nim neblíží pomalý osobní vlak, ale mezinárodní rychlík.

Esoterik, který experimentuje s různými rostlinami, má vlastní web a pořádá různá setkání, pak o dívčině smrti informoval na jejím facebookovém profilu a následně zval na seanci, při níž se chtěl spojit s její duší.

Tímto statusem oznámil Macháček na Facebooku smrt své přítelkyně Míši. Tímto statusem oznámil Macháček na Facebooku smrt své přítelkyně Míši. | Facebook.com

Pod příspěvkem se rázem rozpoutala velmi ostrá diskuse, v niž se střetli jeho zastánci a odpůrci. „Je to sektář, psychopat, měli by ho zavřít za to, jak si dělá byznys ze smrti člověka. To není poprvé, jak si Chrisantem Macháček dělá promo reklamu na svůj byznys a parazituje na smrti cizích lidí a nemá souhlas ze strany rodiny. Je nemocný a měli by ho zakázat, to už je hodně přes čáru, co si dovoluje,“ napsal diskutující Daniel.

Z dalších příspěvků vyplývá, že Macháček skutečně jednal proti vůli pozůstalých. „Kdo ti dal právo to sem psát?? KDO?? Takovéhle věci se přece do statusu na FB nepíšou!!!!! Pokud má někdo právo tuto věc oznámit, jsme to MY!!! Naše rodina!!!!! A nechceme, aby to tady bylo na výstavce!!!!“ napsala jedna z příbuzných a další se k ní přidali.

Není to navíc zřejmě poprvé, kdy příbuzní žádali, aby Macháček smazal příspěvek o zemřelém. V diskusích se totiž často zmiňuje video o sebevraždě Martina R., kterou pod Macháčkovou rozebírá  jeho partnerka Pavlína a její kamarádka Táňa. S tou se měl zemřelý údajně spojit.

„SMS přišla v noci, kdy jsem byla sama v hliněné chaloupce na téměř samotě a prosila, aby mi dala jeho duše nějak vědět, že už je mu dobře. ‚Přišel‘ okamžitě. Začaly padat věci a cítila jsem jeho přítomnost. Bála jsem se otevřít oči, ale najednou ke mně začal láskyplně mluvit, a že mě prosí, abych se otevřela všemu, co přijde, že chce zanechat vzkaz pro svoji lásku, která ho v tuto chvíli není schopna uslyšet.... Chtěl, aby se urovnalo mezi nimi vše, čemu nedokázali porozumět, aby se navzájem pochopili a zůstali v lásce... a třeba se mohli zase někdy v tom Vesmíru potkat...," říká žena na videu, které Macháček vysílal živě a následně zveřejnil jeho záznam. Ani v tomto případě příbuzní smazání příspěvku nedocílili.

ellenic ( 6. prosince 2016 17:02 )

Odporný už od pohledu, doufám, že tohle je dostatečné varování pro dívky v jeho okolí. Jeho rodičům, je jedno, jak se chová . Jistě, je dospělý, ale zjevně úplně mimo .

naidka ( 6. prosince 2016 14:03 )

Tihle sektáři/magoři nerozeznají svoje fantasmagorie od reality, nedá se jim věřit ani slovo. Kdyby šlo děvče - jak uvádí - přes přechod metr nebo zlomek vteřiny za ním, tak byl ho smetl vzduchový vír rychle jedoucího vlaku, který v blízkosti kolejí smete všechno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání