Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vdaná učitelka (42) svedla dva středoškoláky: Líbala se s nimi a uspokojovala je

Chlípná učitelka (42) z Pensylvánie svedla dva středoškoláky.
Chlípná učitelka (42) z Pensylvánie svedla dva středoškoláky.  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
18. listopadu 2016
21:47

Chlípná 42letá učitelka svedla dva středoškoláky! Matka dvou dětí Sheri Maufort z Pensylvánie s jedním z nich provozovala orální sex a pak ho posadila manželovi do auta, aby ho odvezl domů.

Dvaačtyřicetiletá učitelka z americké Pensylvánie má co vysvětlovat! Vdaná matka dvou dětí byla totiž obviněna z toho, že své studenty »vyučovala« něco úplně jiného, než co bylo v osnovách. Se dvěma mladíky si měla totiž užívat nepatřičná sexuální dostaveníčka.

K prvnímu mělo dojít 20. srpna, kdy Sheri Maufort přijela domů k 17letému chlapci a napsala mu, ať s ní jde ven. Pak mu koupila alkohol a zajela k nedaleké restauraci. Zde se s ním líbala a orálně ho uspokojovala. Pak svému nicnetušícímu muži, který shodou okolností do restaurace v danou chvíli přijel, řekla, aby chlapce svezl domů. Studentovi ještě stihla říct, aby o dostaveníčku mlčel a ozval se jí, až mu bude 18 let.

Už o tři týdny později si chlípná učitelka políčila na dalšího ze svých žáků. Sheri Maufort chlapce vyzvedla z oslavy po zápase a zavezla ho na odlehlé místo, kde se na něj vrhla. Učitelka se s žákem líbala a sahala mu na genitálie. Pak ho zavezla zpět.

Policie se o zneužívání nezletilých dozvěděla až 11. listopadu. Chlípná učitelka obratem skončila ve vazbě.

Stanley1000 ( 2. září 2017 18:40 )

A ještě jeden názor. Myslím si, že by Amíci místo zavírání měli ty učitelky posílat k nám učit Angličtinu. Vsadím se, že pro většinu puberťáků a adolescentů, by se z nenáviděného předmětu stala předmětem velmi oblíbeným a za nějaký čas bychom, pokud jde o jazykovou gramotnost brzy dohnali, ba předehnali zbytek EU. Aspoň, tedy pokud jde o "male gender". A k tomu by ještě byla exuální osvěta jako bonus.

Stanley1000 ( 2. září 2017 18:32 )

Čiperka

jonn ( 8. června 2017 16:11 )

Rád bych věděl kterej z nich si stěžoval ,blbec .

mirco ( 6. prosince 2016 00:07 )

...zde se s ním líbala a orálně ho uspokojovala... Tolik stesti najednou....vlasy ma do zrzava...ta bude vasniva....stastny to chlapec

jity ( 19. listopadu 2016 08:51 )

Holt je paní učtielka učila všechno co budou v životě potřebovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání