Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka prý ve sprchách obtěžovala žáky. Jsem nevinná, říká Vanda

Autor: shp - 
2. července 2016
20:28

Zavírala se se svými žáky ve sprchách na škole v přírodě a sexuálně je zneužívala. To tvrdí ředitel školy v Tršicích na Olomoucku Jaromír Vachutka o bývalé učitelce zdejší školy Vandě Fabiánové. Kvůli tomuto obvinění jí dal vyhazov. Ona to však popírá a rodiče jejích bývalých žáků jsou na její straně.

Naštvaní rodiče nedlouho nato rozjeli akce na její očištění. Petici už podepsaly stovky lidí. „Tam se opravdu nestalo vůbec nic. Jednání pana ředitele vůbec nechápu. Budu podporovat ve velkém paní učitelku,“ řekl Krimi Zprávám TV Prima otec jednoho z žáků Josef Mük.

Obvinění popírá i sama učitelka. „Na něm není kapka pravdy. Cítím se nevinná a v životě bych dětem neublížila. Velice mě potěšilo, kolik lidí, rodičů, žáků i lidí, kteří mě jenom znají, mě podpořilo. Stojí za mnou a doufají, že se budu moci vrátit do své třídy,“ říká.

Proti vyhazovu se hodlá bránit soudní cestou. Do ostrého sporu se vložila i sousední základní škola v Doloplazech, která nabídla, že celou třídu i s učitelkou může přesunout k sobě. Má totiž kapacitu na to otevřít ještě jednu druhou třídu.

dr.banec ( 3. července 2016 13:49 )

Učitelka bude zneužívat děti (celou třídu) ve sprchách. Ten chlap je opravdu hovado. Na něj pasuje : Podle sebe, soudím tebe.

dr.banec ( 3. července 2016 13:45 )

Za pindíka chceš zatahat akorát ty.

ivoadler ( 3. července 2016 10:13 )

Jen ať se nevymlouvá. Tahala je za pindínka.

kaiman1 ( 3. července 2016 10:04 )

Kdyby to nebyla učitelka, ale učitel, tak na základě pouhé pomluvy dostane deset let natvrdo a zfanatizovaná veřejnost bude žádat trest smrti.

pazdirm ( 3. července 2016 08:45 )

a jakpak se vše pan ředitel dověděl....byl tam s paní učitelkou...nebo jedna paní povídala a jmenovala se paní učitelka "práskačka".....hnus, ale bohužel nikdo nevíme koho máme v kolektivu za zády....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání