Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlípná učitelka (28) laškovala se studentem (16): Hrozí jí 12 let natvrdo!

Autor: msy - 
7. srpna 2016
19:39

Osmadvacetiletá Sara Domres z amerického Wisconsinu čelí obvinění ze sexu se svým šestnáctiletým studentem. Spali spolu dokonce i tehdy, když měla s manželem před svatbou. Z líbánek pak posílala chlapci selfíčka. Teď čelí 12 letům vězení. Ke všemu se přiznala.

Bývalá učitelka si sice užila pár měsíců lásky, ale nejspíš toho bude litovat do konce života. Opakovaně totiž spala se svým šestnáctiletým studentem a teď stojí před verdiktem, který určí, jestli za to stráví dvanáct let za mřížemi.

Sara Domres byla obviněna už v dubnu, ale tehdy tvrdila, že se se studentem pouze objala, když stáli před školou. Avšak existují důkazy, že s chlapcem ze střední školy New Berlin West měla sexuální poměr mezi léty 2014-2015. 

Student, jehož totožnost policie chrání, uvedl, že měli s učitelkou sex až patnáctkrát, a to buď v autě na parkovištích nebo v motelech. Jednou dokonce tu samou noc, kdy manžel učitelky slavil rozlučku se svobodou.

Chlapec byl ze třídy, kde Sára učila angličtinu, a pravidelně si dopisovali a scházeli se. Jednou je dokonce načapal manžel, když se mazlili na parkovišti v autě, a došlo ke slovní potyčce. Byl to ale nakonec kamarád chlapce, kdo celou věc nahlásil, a policie začala případ od ledna 2016 vyšetřovat. Netrvalo dlouho a učitelka dostala padáka.

Celý vztah začal nejspíš v květnu 2014, kdy byl chlapec ještě panic. Během vyšetřování policie odhalila více jak 1000 sms zpráv, které si milenci poslali. Sara mu mimo jiné psala: „Miluji tě navždycky. Prosím, buď můj už napořád. Budu vždycky tvoje.“

Zprávy také ukazují, že se žena bála, že bude jejich aférka odhalena. Policie po zabavení jejího telefonu zjistila, že si několikrát ve vyhledávači hledala, kolik let jí hrozí za sex s nezletilým. V jedné smsce dokonce chlapce prosila, aby nikomu nic neříkal, kdyby se rozešli. „Také tě miluji zlato a už vždycky budu. Chci ti jenom říct, že když mě někdy nebudeš mít už tak rád, tak chci, abys věděl, jak moc mi to ublíží. Jsi úžasný a znamenáš pro mě všechno. Chci být už napořád jenom tvoje."

Není jasné, proč udržovali vztah i po tom, co se žena vdala. Její manžel ji celou dobu podporuje, i když mu byla očividně nevěrná. Zůstává ale otázkou, jestli zůstanou spolu i poté, co se oficiálně přiznala.

.krakonos5oo. ( 9. srpna 2016 10:49 )

Chtít můžeš.

maledivy2016 ( 8. srpna 2016 08:06 )

Dementní Amerika! Holce zničí život že opichala 16 letyho zmetka který tuty píchá od 14?? Prokletá Amerika...

nezadat1 ( 7. srpna 2016 23:23 )

To je přece postavený na hlavu,je to přece učitelka.Kde jaký buzik či lesba mají vyjímky a šoupou nezletilý a to je v pořádku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání