Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kumpán syna filmaře večerníčků Chaloupka znovu loupil: Byl v podmínce, teď půjde sedět

Autor: zb, ljš - 
10. října 2016
15:18

Zamíří za svými kamarády za mříže! Kevin Young Gibson sice u soudu v případu přepadení pizzaře svalil všechnu vinu na syna filmaře zvířecích večerníčků Václava Chaloupka a dalšího kumpána, nakonec ale skončí v kriminále také. V podmínce totiž spáchal další přepadení.

Loni v prosinci Václav Chaloupek (26), Karel Duchoň (26) a Kevin Young Gibson (22) přepadli poslíčka z pizzou. Ukradené peníze pak roztočili s prostitutkami v nevěstinci. Chaloupka poslal soud v červenci na 3 roky do vězení, stejně jako Duchoně. Jediný Gibson, který vystupoval jako neviňátko a oběť svých „zkažených“ kumpánů, dostal podmínku. Teď ale půjde také do vězení.

V Kopeckého sadech v Plzni ještě s jedním komplicem přepadl dva mladíky, kteří seděli na lavičce. „Mladík (22) na jednoho z nich zaútočil. Vzal mu zimní bundu, mikinu, tričko a mobil. Bylo toho celkem za asi 6 tisíc korun,“ řekla policejní mluvčí Markéta Fialová. Gibson teď čelí obvinění z loupeže a soud rozhodne o tom, jestli půjde do vazby.

dingous ( 11. října 2016 07:58 )

dřív loupil i mladej Chaloupka a už sedí, protože taky už před tím oloupením poslíčka s pizzou byl v podmínce což starýmu vychovávateli Chaloupkovi nebránilo v právě proběhlých volbách kandidovat

beda88 ( 10. října 2016 18:34 )

znám případ z dob před revolucí, kdy si jeden z nejvyšších policejních náčelníků ve východočeském kraji, adoptoval kojence-sourozence, cikáňata. když jim bylo 15 let, tak je chytli, jak vykrádají v noci trafiku. jo, halt genům neporučíš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání