Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec zavražděné Elišky o jejím vrahovi: Měli by ho zavřít do klece!

Autor: uá - 
6. října 2016
21:05

O osudu Daniela (14), který letos na Valentýna ubodal svou kamarádku Elišku (+13), rozhodl ve čtvrtek teplický soud. Co nebezpečného, nemocného mladíka čeká, ale nelze až do nabytí právní moci zveřejnit. Chrání ho totiž tzv. náhubkový zákon. Celému soudu ale příhlížel i tatínek zavražděné Elišky.

Soud se ale ve čtvrtek nezabýval vraždou nebohé školačky, řešil jeho předchozí pokus o vraždu, kdy shodil z výšky 10,5 metru do výtahové šachty opuštěného domu svého nejlepšího kamaráda a nechal ho tam bez pomoci.

Jednání sledoval i tatínek zavražděné Elišky, který pak po skončení utekl ze soudní síně celý rozrušený. „Je to deb*l, měli by ho zavřít někam do klece,“ řekl.

Mladík se u soudu přiznal a vyslovil přání, že se chce léčit. Zda mu samosoudkyně vyhověla a co s ním dál bude, bude možné zveřejnit až po uplynutí 15denní odvolací lhůty.

V krvi se vyžíval

Vyznavač EMO Daniel toužil po násilí a krvi, z čehož se vyznával ve svých denících i v písních. Léčil se na psychiatrii, pouhá medikace ale nezabránila tomu, aby své děsivé představy realizoval. Loni shodil do výtahové šachty opuštěného domu kamaráda, své matce rozpáral kočku, přesto dál běhal po svobodě. V ústavu skončil až poté, co v chatě ubodal svou kamarádku Elišku.

beda88 ( 7. října 2016 17:03 )

Vždy, když se stan takovýto průse.r, tak se někteří politici vyprsí a začnou do tisků řvát o snížení trestní odpovědnosti. Po měsících to "vyšumí" do ztracena, resp. jen do dalšího takového nešťastného (pro poškozené) případu. Jestliže v 7 letech děti pijí, kouří a ve 13 letech šu.kají, tak mohou být i trestně zodpovědní. Proč si nevezmou příklad např. z Anglie. Tam dostal nedávno 14 letý "chlapec", doživotí.

zednik ( 7. října 2016 10:38 )

Rodiče té dívky kluka znali, přesto jí dovolili se s ním stýkat, dokonce i přes noc. Být Emo je problém a řada z rodičů dětí, co tenhle styl vyznávají si to nechce přiznat.

0707 ( 7. října 2016 09:46 )

Zavřít?? UBODAT! Když si představím co bude dělat do 90 let?

Samo ( 6. října 2016 23:40 )

Ať ho nikde nezavírají ale zrovna utratí jako vzteklého psa. Jinak, kdyby to udělal mé dceři, pak už by to měl za sebou a stát by ušetřil peníze za soudy a následné umístění v zařízení, které zatím u nás pro tyto zmetky není.

Wall1 ( 6. října 2016 23:09 )

Tohle už nebude nikdy dobrý..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání