Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma Adama (†14), který zemřel v libereckém bazénu: Snažíme se jít dál, kvůli němu

Autor: ljš - 
9. října 2016
05:14

Před měsícem přišla o milovaného syna. Máma čtrnáctiletého Adama (†14), kterého našli mrtvého v potrubí divoké řeky libereckého bazénu, stále prožívá obrovskou bolest. Chlapec byl jejím jediným dítětem.

„Dnes je to měsíc, co Adam odešel,“ napsala v pondělí nešťastná máma Míša na svůj facebookový profil. V komentářích ji okamžitě zahrnuli přátelé podporou a soustrastí. „Všem, co na nás myslí, děkuji. Držím se kvůli němu. Snažíme se jít dál, máme mnoho přátel, kteří pomáhají, a to dodává sílu a energii. Všem ještě jednou děkuji, snad to jednou oplatím,“ odepsala jim.

Přestože už od tragédie uplynuly čtyři týdny, policie zatím stále neuvedla, co Adamově smrti předcházelo. „Vyšetřování stále probíhá,“ řekla Blesku policejní mluvčí.

Adam záhadně zmizel v sobotu 3. září, když se byl s kamarády koupat v libereckém bazénu. Po několikahodinovém pátrání bylo jeho tělo nalezeno za bezpečnostní mřížkou v potrubí atrakce zvané divoká řeka. Jak se tam chlapec dostal, je stále záhadou.

Video  Pohřeb Adama, který zemřel v libereckém bazénu.  - Blesk - Zbyněk Pecák
Video se připravuje ...

jyrka ( 9. října 2016 17:03 )

Tady v Liberci už se ví, jak to bylo. Nacpali ho tam ty "kamarádi". Postupně dali pryč dlaždičky a pak ho tam narvali a on se tam utopil.

papik ( 9. října 2016 13:06 )

Protože někdo musel být první a ten první byl zároveň i poslední, důvod tu už řečený byl. Proč ale chyběla mřížka, stále nevíme.

ivanak ( 9. října 2016 12:39 )

To máte pravdu,taky bych nesvěřovala svojí bolest bulváru,ani nevím,co ty lidi k tomu vede.S tím nesouhlasím.Jen jsem se vyjádřila k tomu,že děti prostě dělají různé věci o kterých nemáme my rodiče ani tušení a neznamená to,že jsou ze špatné rodiny.

kukuku ( 9. října 2016 12:30 )

Jasně, jako s Kramným - není třeba shromažďovat důkazy, hlavní je čekat dva roky a pak kriminalisti všechno od stolu rozřeší.

papik ( 9. října 2016 11:13 )

Jo jasně, kdyby se tam nešprajcl, tak to vcucne lidi z celýho bazénu včetně plavčíka, protože je to odtok na zlobivé děti. Víte proč? Protože se tam šprajcl jako první a dál už to prostě nesálo. Podle mě tam možná skočil a dostal se příliš blízko, takže ho to vtáhlo, pokud byl navíc skrčenej, muselo to mít obrovskou sílu, pochybuju, že by tam vlezl dobrovolně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání