Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Holčička (†3) zahynula, bráška (4) je v umělém spánku: Máma se po nehodě zhroutila!

Autor: lm - 
12. září 2016
20:16

Obrovská tragédie! Jinak se ani nedá hovořit o nedělní dopravní nehodě na jihu Slovenska, při které zahynula tříletá holčička a její bratříček (4) skončil ve vážném stavu v nemocnici. Matka dětí se po neštěstí zhroutila.

K tragické dopravní nehodě došlo v obci Bottovo, v okrese Rimavská Sobota. Čelně se tu srazila dvě auta, ve kterých cestovaly tři děti. V jednom seděl vnuk s dědečkem, v druhém se vezli tři dospělí a dvě děti.

Zraněným přispěchali na pomoc jako první hasiči. Resuscitaci tříleté holčičky posléze převzali záchranáři. „Přestože se snažili děvčátko na místě oživit, bohužel už nejevilo známky života,“ popsala TV JOJ mluvčí záchranářské skupiny Falck Alena Lacyková Krčová. Jejího čtyřletého brášku vrtulník transportoval do nemocnice. Momentálně je v umělém spánku.

Příbuzní sourozenců se na místě s pláčem zhroutili. Neštěstí nejhůře snášela matka dětí. Sourozence si prý krátce předtím vyzvedl jejich otec (24), se kterým nežije ve společné domácnosti. Pár minut poté dostala nejhorší zprávu.

Nehodu podle policie zavinil senior z druhého auta. „Devětasedmdesátiletý řidič vozidla Chevrolet při odbočování vlevo nedal přednost vozidlu BMW, které jelo po hlavní silnici v protisměru a došlo k čelnímu střetu,“ uvedla banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová. Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro usmrcení, zatím ale nebyl nikdo obviněn.

Video  Při tragické nehodě na jihu Slovenska zemřela malá holčička, její bráška je ve vážném stavu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

kiwi65 ( 12. září 2016 22:04 )

 Snad chodil k doktorovi(ve svým věku) tak snad doktor má tolik soudnosti a odpovědnosti aby zasáhnul.Tam bych hledal chybu.Samozřejmě obrovská tragédie,ale s takovejma blbama se člověk potkává denně.Znám i takový idioty co zničehonic zastaví na semaforu na zelenou.

petr1982 ( 12. září 2016 22:04 )

Ve videu to vypadalo na docela přehledný úsek, nechápu co dělá děda za volantem, když neumí dát přednost. Taky by stálo za zmínku, zda děti z BMW byly v autosedačkách a myslím, že BMW moc defenzivně nejelo, protože děda, který zatáčel jistě nezatáčel ve velké rychlosti, takže nehoda byla jen tak vážná, jak rychle jelo to BMW.

vitalika ( 12. září 2016 21:45 )

To je ono co mám mít takovej starej páprda řidičák už reaguje zpomaleně pomalu nevidí na pul metr před sebe s ještě si sedne za volant.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání