Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka Mirečka (†5), kterého roztrhali na Chlumecku psi: Napadli ho, protože upadl!

Autor: ljš - 
2. října 2016
20:18

Její syn zemřel a ona tomu nemohla zabránit. V době, kdy malého Mirečka (†5) roztrhali v Lužci nad Cidlinou psi, byla jeho máma Blanka ve Velké Británii. Tragédii jí po telefonu sdělil otec chlapečka a také popsal, jak k ní mělo dojít.

„Mně to otec zavolal v neděli odpoledne, když jsem přijela od zubaře. Řekl mi, že náš syn umřel, že asi upadl a že ti psi se na něj vrhli,“ uvedla žena pro FTV Prima. 

Ta se před tragédií chystala vrátit z Velké Británie, kde pracuje. Chtěla totiž Mirečka znovu vidět. Obejmout už ho bohužel nemohla, chlapeček útok psí smečky nepřežil.

K tragédii došlo na pozemku rodinného známého Pavla H., za kterým Mireček se svým tátou jezdil celý týden před neštěstím. Psi ho tak znali a měli být na něj zvyklí. Navíc i partnerka majitele domu má dvě děti, které se mezi zvířaty běžně pohybují a nikdy k žádnému neštěstí nedošlo.

V osudný okamžik však Mireček nebyl pod dohledem dospělých. Jeho táta s Pavlem H. zrovna před domem řešili zapojení vozíku, když se dítě vydalo za dům. Našli ho až po deseti minutách, pokousaného a s ránou na krku. Bohužel mu už nebylo pomoci.

Zoufalé mámě volal i sám Pavel H., který je z neštěstí zdrcený. „Chtěl zaplatit pohřeb,“ řekla paní Blanka. Policie případ podle televize dál šetří a nikoho zatím neobvinila.

buban ( 3. října 2016 15:25 )

Jj, matka se jeví jako opravdová matka. Působí dojmem, že přišla o čerstvou housku na krámě.

sairait ( 3. října 2016 14:15 )

to je dobře že to píšou, aspoň budou lidi víc zabíjet psy,

janinax ( 3. října 2016 13:22 )

Copak neslyšeli křik dítěte,nemohla nastat okamžitá smrt během vteřiny,to dítě muselo hrozně křičet a že ho našli po deseti minutách?To ani snad není možné,kde byli na dvoře snad určitě ne,nebo by museli být oba totálně hluchý!!!!

majojo ( 3. října 2016 11:37 )

Být účastníkem takovéhle tragédie, nakopu všechny bulvární hyeny do těch jejich arogantních zadelí, aby se nepřiživovali bna cizím neštěstí. Ale teď je v kraji zvykem užít si svých pět minut bulvární slávy tragédie-netragédie. Jo - a pak hned zažalovat kdekoho a soudit se o milionové odškodné.

pepen ( 3. října 2016 11:01 )

Jste trapný a bez mozku!!!Tady je ztracený život malého chlapce a vy se v tom vyžíváte!!!Chyba je taky otce-neměl ho pouštět z očí-když je tam tolik psů!!!!Majitel psů to měl mít též pod kontrolou-tolik psů to není sranda-vždy hrozí nebezpečí!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání