Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je muž, kterého přejel poslanec Lipšic. Politik zabil důchodce Emila (†72)

Autor: shp - 
21. září 2016
18:41

Slovenský poslanec Daniel Lipšic prožívá jedny z nejhorších chvil svého života. Svým autem srazil nedaleko přechodu důchodce Emila Kalabru (†72). Muž pak na následky svých zranění zemřel v nemocnici. Web Pluska.sk exkluzivně získal foto oběti autonehody.

Lipšic se v pondělí krátce po deváté hodině večerní vracel ve své Škodě Superb domů z jednoho z bratislavských nákupních center. Po krátké jízdě ale za křižovatkou u ulic Kutuzovova–Vajnorská srazil chodce Emila Kalabru († 72).

Poslanec uvedl, že se muži snažil po autonehodě poskytnout první pomoc. Zanedlouho se na místě objevil i Emilův syn. Tomu Lipšic na místě vyjádřil hlubokou lítost nad tím, co se stalo. Poprosil také, ať jeho slova tlumočí rodině.

Tehdy ale ještě netušili, že sražený Emil zemře. Lékařům v Ružinovské nemocnici v Bratislavě se ho nepodařilo zachránit. Podlehl těžkým vnitřním zraněním. Lipšic se poté zavázal rodině zesnulého pomoci. Fotku Emila získala Pluska.sk od čtenáře.

newworldorder ( 27. září 2016 17:26 )

Jo jo vzdal se poslaněckého mandátu.. Ale kdo čte slovenské ne mainstremové weby ví.....V blízkosti nehody sídli SIS (SLOVENSKÁ INFORMAČNÍ SLUŽBA)....A JE TAM SPOUSTA KAMER....JO A NĚKDO ZÁBERY BY MOCH POUŽÍT,PROTOŽE SIS OVLÁDA SMER....Což Lipšic kopal ze všech stran, spolu se Sulíkem... Tak že mu nic nezbylo jenom se vzdát...No nebojte dopadne dobře,je přese právník,bejvalej ministr spravedlnosti... Na Slovensku čára přes rozpočet pravdoláskařum..Lipšic byla spojka USA ambasády... No najde se někdo jinej...

vseznaleksenior ( 27. září 2016 16:39 )

Sakra,m mate takovy kanadsky humor.. Ta Horvatova sice nekoho zabila, ale ta vina byla problematicka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání