Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilý multimilionář zabil ve svém lamborghini při bouračce muže (†82)

Autor: shp - 
23. října 2016
16:50

Byl nadraný, jak zákon káže, ale přesto usedl za volant. Multimilionář a majitel řetězce tělocvičen Lady of America Roger Wittenberns (60) ve svém luxusním žlutém lamborghini nezvládl jízdu a naboural do vozu staršího páru. Nehoda dopadla tragicky.

J. Gerald Smith (†82) se s ženou Eloise vracel ve svém černém SUV domů na večeři. Cestu na silnici ve floridské Delray Beach jim však zkřížil multimilionář ve svém luxusním voze. Jejich auta se čelně střetla.

Smith byl na místě mrtvý, jeho manželka utrpěla při srážce zranění. Vážně poraněn byl i Wittenberns, který byl hospitalizován. Z nemocničního lůžka však s policií spolupracuje.

Strážcům zákona dokonce přiznal, že celé odpoledne popíjel a za volant usedl pod vlivem alkoholu. Na místě havárie se objevila i jeho přítelkyně (61) v žlutém porsche.

Do bouračky se však nepřipletla, událost odmítla komentovat a zase odjela. Eloise je ze smrti manžela otřesena a nemůže jí uvěřit. „Dokud neuvidím jeho tělo, je pro mě venku ve vesmíru,“ prohlásila pomateně po nehodě.

Zobrazit celou diskusi