Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dětští milenci Jana a Dan zmizeli před týdnem: 50 tisíc za stopu k jejich nalezení

Autor: ljš - 
5. září 2016
13:22

Prožívají obrovský strach a s každým zazvoněním telefonu doufají, že už přišla ta chvíle, kdy se jim jejich děti vrátí. Rodiče třináctileté Jany K. a Daniela P. z Litoměřicka, kteří před týdnem zmizeli, nyní věří, že by k nalezení jejich dětí mohla pomoci vypsaná odměna.

Daniel a Jana se znali teprve tři dny, když v neděli 28. srpna večer zmizeli. Odešli přitom na lehko. Chlapec měl na sobě jen tmavě zelené khaki kraťasy a černé tričko s bílými a modrými pruhy vpředu, dívka pak růžovou košili a černé tříčtvrťáky. Jejich rodiny proto mají velké obavy, jak mohou v nočním chladu přežít.

Domnívají se, že jim na útěku, ke kterému prý neměli naprosto žádný důvod, pomáhá někdo další. „Tímto bych chtěl vzkázat tomu (těm), který napomáhá s ukrýváním DANIELA a JANY, aby v sobě našel trochu sebeúcty a lidství a podal nějaký důkaz o tom, že jsou děti v pořádku. Vůbec si nedokážeš (nedokážete) představit, co jako rodiče, příbuzní a opravdoví kamarádi prožíváme. Nikomu bych to nepřál, ani tobě (vám) ne,“ napsal Danův otec na Facebook.

Po bezvýsledném týdenním pátrání se o víkendu s manželkou rozhodli vypsat odměnu ve výši pět tisíc korun za jakoukoli informaci vedoucí k jejich nalezení. Sousedé pohřešované Jany pak přišli s ještě vyšší nabídkou. „Za informaci o místě pobytu těchto dětí nabízíme odměnu 50 000 korun. Pro nás nejsou cizí, Janička je od nás z vesnice, rodinu osobně známe,“ oznámil v příspěvku, který sdíleli i Danovi rodiče.

Pokud jste Janu a Daniela viděli nebo víte, kde by se mohli nacházet, kontaktujte linku 158.

ejvm1712 ( 5. září 2016 17:42 )

Třeba jeli do tý chaty v Austálii,jak tam celej měSíc oxidovala česká horoleskyně Pavlína. Tihle do sněhu nebudou psát HELP.

ejvm1712 ( 5. září 2016 17:37 )

Táta-další z rodičů,co píše ♦viny na fejsko. Místo psaní by se měl víc starat o rodinu. Určitě někdo bude dělat zeď takovejm sráčům,bude je ukrývat a živit. Co by z toho kdo měl? Ostatně,pokud si ti dva chtějí za***,nikoho dalšího k tomu nepotřebují a oblečení už tepve ne.

123456789-0 ( 5. září 2016 16:20 )

Zdravím ty co tam píšou hovadiny a sprosté výrazy nevíte kdo to vymyslel atd.a hlavně neváhejte vynu jednou na Janu pak Daniela..měli by oba dostat rozum a vrátit se dom..a je už jedno co bylo nebylo mezi nimi .tak se všichni uklidnete..atd..zbytečný zle všichni děláte mezi rodinami...

ivoadler ( 5. září 2016 16:08 )

Na potřebu nepodceňovat dětskou sexualitu jsem upozornil na svém blogu v seriálu Dětská sexualita. Pořád se s tím nemůžeme nějak srovnat, že děti v tomto věku už mají pohlavní pud (i potřeby).

ad-ga ( 5. září 2016 15:43 )

až je najdou , tak jim dát pár na ***, aby si uvědomili, že rodiče mají strach.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání