Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Syn kadeřnice po rozsudku vzkázal Nečesanému: Slavíme a boucháme bublinky

Autor: ljš - 
2. září 2016
05:00

K soudu nedorazili, sledovali ho ale z domova. Rodina napadené kadeřnice je s rozsudkem nad Lukášem Nečesaným viditelně spokojena a dala to odsouzenému náležitě najevo.

Verdikt nad Lukášem Nečesaným zazněl v soudní síni Vrchního soudu v Praze po sedmi hodinách jednání, které bylo jako na houpačce, s úderem čtvrté hodiny odpolední. Už sedm minut nato vyvěsil syn napadené kadeřnice Radek B. na svůj Facebook selfíčko s lahví šampaňského a vzkazem: „Ááá, slavííme, bouchají se bublinky a posílám pozdravy do Prahy!“ napsal a vše doplnil smajlíkem s vyplazeným jazykem.

Mladík je druhým synem Ludmily B. V osudný večer ji však v krvi našel jeho starší bratr Evžen M., který vypověděl, že šel do kadeřnictví po zavírací době jen náhodou, protože se mu chtělo na záchod. Ten byl jako možný pachatel vyloučen a policie se pak zabývala už jen Nečesaným. Cestou varianty, že mohl na ženu zaútočit někdo ze synových známých kvůli jeho dluhům, na což upozorňovali Nečesaní nebo reportér Josef Klíma, policie nešla.

Sama napadená kadeřnice dlouhé měsíce tvrdila, že v Nečesaném pachatele nepoznává. Její okolí ale bylo o jeho vině přesvědčeno. Zatímco ona v reportáži Reflexu z dubna 2015 uvedla: „Ne, Lukáše jsem nikdy nepoznala. Všechno to máte přece ve spisu. Já chci mít klid. Najít pachatele je věc policie,“ její manžel na to rozčileně reagoval: „Byl to Nečesaný, policie ho usvědčila. Jeho otec si myslí, že když má peníze, tak si všechny koupí. Byl to on, ten feťák, potřeboval prachy.“

O pět měsíců později už ale i ona prohlásila za pachatele Nečesaného. Poznala ho prý v momentě, kdy v televizi viděla, jak opouští budovu věznice. Do té doby prý televizi ani noviny nesledovala. To se snažila obhajoba vyvrátit svědkem, který vypověděl, že mu ukazovala novinové články s Nečesaného fotografií. Ten byl ale soudem poté, co se kvůli nemoci nedostavil, zamítnut pro nadbytečnost.

tvujosudzmrde ( 11. září 2016 09:48 )

Je to zmetek Nečesaných,a už jen za to jak vypadá by si zasloužil 20 let na tvrdo a za to co prokazatelně udělal dalších 20 na tvrdo!!

dzambulka007 ( 3. září 2016 22:20 )

Jsi přesvědčen, ale přitom jsi tu splácal svědecké výpovědi několika lidí dohromady. Ještě, že nejsi u kriminálky.

necesany ( 3. září 2016 10:19 )

necesany ( 3. září 2016 10:17 )

Vyliž si (_!_)

a-z- ( 3. září 2016 09:18 )

Ale já se ptám, jestli školu dokončil, ne že ho na ni fotřík protlačil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání