Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svědkyně tvrdí: Vyšetřovatel Nečesaného měl se mnou sex! Přiznal mi, že to na něj ušil

Autor: ljš - 
31. srpna 2016
09:08

Šokující zvrat! V den, kdy se mělo u Vrchního soudu v Praze rozhodnout o dalším osudu Lukáše Nečesaného (24), se objevila nová svědkyně. Ta tvrdí, že byla milenkou vyšetřovatele Milana Jušty, který Nečesaného poslal za mříže. Prý jí v posteli přiznal, že je mladík nevinný.

Jedenadvacetiletá Jana, jejíž čestné prohlášení ve středu u soudu zaznělo a jejíž identitu Blesk.cz zná, neměla s případem Lukáše Nečesaného původně nic společného. Figurovala jako korunní svědkyně v kauze loupežných přepadení v Náchodě, v níž byl obviněn její tehdejší manžel, a tak se také seznámila s kriminalistou Juštou.

Mladá žena tvrdí, že během vyšetřování jejich vztah přerostl v intimní poměr, o čemž má prý důkazy. O tom, že zřejmě nejde jen o planá obvinění, svědčí skutečnost, že se případem už několik týdnů zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů. „Ve vámi dotazované věci v současné době probíhá šetření a více informací nebylo uvolněno ke zveřejnění,“ potvrdila Blesk.cz její mluvčí Radka Sandorová. Případ Janina manžela navíc právě Vrchní soud v Praze, před kterým stanul i Nečesaný, odročil kvůli probíhajícímu vyšetřování inspekce na říjen. 

Jana je ochotná odpřisáhnout, že se jí kriminalista, který dostal do vězení například heparinového vraha Zelenku, přiznal, že na Lukáše Nečesaného bylo obvinění narafičeno. „Nakonec mi sdělil, že je to téma, o kterém vůbec nemluví, protože ví, že ten kluk (Nečesaný, pozn. red.) to neudělal, a byl u toho smutný,“ tvrdí dívka v prohlášení.

Naznačila také motiv, proč měl být za pachatele vybrán právě Nečesaný. „On mi řekl, že je to jiná hra, že je v tom politika, že jsou v tom politické hry kvůli jeho otci, který je ředitelem Krajské nemocnice v Liberci. Ptala jsem se, jak tohle může udělat, jak s tím může žít. On mi řekl, že to musel udělat a že nechce přijít o práci a zničit si život,“ vysvětluje Jana.

 
16:14
31. 8. 2016

Vážení čtenáři, ONLINE přenos pro dnešek končí. Pro další exkluzivní informace k případu sledujte dál Blesk.cz. Děkujeme za pozornost.

Celou výpověď korunní svědkyně, která tvrdí, že jí vyšetřovatel Jušta při sexu prozradil, že důkazy proti Nečesanému sám vyrobil, čtěte ZDE>>

 
16:10
31. 8. 2016

Trest je pravomocný. Soudce má na sepsání rozsudku lhůtu 2 měsíce. Až potom se Nečesaný dozví, kdy se bude muset vrátit do vězení.

 
16:09
31. 8. 2016

Soudce potvrdil, že platí Nečesaného trest ve výši 13 let.

 
16:05
31. 8. 2016

„Co se týče svědka Fundy, víme dobře, co je to za osobu, protože to byl náš senát, který se jeho případem zabýval. Jeho motiv chápeme, ale pak tu máme další svědectví, která tvrdí opak a že to mělo být za odměnu. A pak další svědectví, která totéž tvrdí o těchto svědectvích. Vězeňské prostředí je natolik specifické, že nelze svědectví odtud brát příliš vážně. Proto jsme také návrhy zamítli,“ uvedl soudce Lněnička.

 
16:03
31. 8. 2016

„Tvrzení o tom, že poškozená obžalovaného poznala a nikomu o tom neřekla, není pravdivé. Uvedla, že to řekla několika příbuzným a známým. Že to neřekla kapitánu Juštovi, je pochopitelné, protože tam byl ještě s další policistkou, jak vypověděla za účelem ochrany,“ míní soudce.

 
16:00
31. 8. 2016

„Důkazní situace se od posledního jednání nijak výrazně nezměnila ve prospěch obžalovaného. Za zásadní považujeme svědectví poškozené. Retrográdní amnézie je u poškozené pravděpodobná. Otázkou je, kdy tato amnézie začala. Máme za to, že mohla začít až po té první ráně,“ řekl soudce. Jedna z příbuzných Lukáše Nečesaného z první řady odešla.

 
15:59
31. 8. 2016

Rozsudek: Odvolání Lukáše Nečesaného se zamítá.

Kompletní online

Jušta se jí podle jejího tvrzení také přiznal, že na Nečesaného některé důkazy vyrobil. Krom rekognice mělo jít také o pachové stopy. „Pan Jušta mi sdělil, že je tam dodal on s nějakým kolegou z oblečení a z věcí pana Lukáše Nečesaného,“ tvrdí žena.

Ta si pak prý o Nečesaného případu začala zjišťovat informace na internetu a s milencem ho dál probírala. „Ptala jsem se taky, zda by pachatelem třeba nemohl být syn té kadeřnice, který se z ničeho nic na místě objevil. Pan Jušta mi sdělil, že by to klidně mohl být syn kadeřnice, protože by tomu i více odpovídaly stopy bot od krve, které se objevily v kadeřnictví. K tomu pan Jušta dodal, že se s kolegou snažili podobu stop od bot upravit, ale že to nešlo, protože krev již byla zaschlá,“ uvedla.

Své čestné prohlášení, které sepsala s advokátem, uzavřela tím, že je ochotná vše dosvědčit u soudu.

Chtěl se kvůli mě rozvést, tvrdí Jana. Jak se seznámili a co všechno měl říct kriminalista o Nečesaném? CELÉ PROHLÁŠENÍ NOVÉ SVĚDKYNĚ ZDE››

hejpockej ( 1. září 2016 05:32 )

Nečesaný a sex? No fuj, dyk vypada jak kojenec. Ten akorat s viagrou, a to si ho jeste musi necim prifouknout. Holt po fotrovi nezdedil nic dobryho.

holcman ( 31. srpna 2016 19:08 )

Ona záhadná Janička bude zřejmě v sexu hvězdička.

holcman ( 31. srpna 2016 18:53 )

Frantisek88 ( 31. srpna 2016 17:43 )

 Ja jen Na okraj,soudcovsky system v cr je spatny nikdo si nechce priznat vinu pochybeni,me odsoudili alespon Na rok a ctvrt,ale hrozilo 18 let,jelikoz jsem byl ve vazbe 8 mesicu tak to nemohli proste nechat bez trestu aby se neodskovadnelo,rozsudek neco se tam asi stalo a jako vychovny prostredni ukladame tentokrat trest.

necesany ( 31. srpna 2016 16:56 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání