Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zabil Valentynu (†24) před zraky syna její přítel? Děsivé detaily záhadné vraždy v Liberci

Autor: ljš - 
14. srpna 2016
05:00

Zemřela za záhadných okolností, když ji její vrah nejprve vyhodil z okna a pak odtáhl řekou pod frekventovanou křižovatku. Muž, který má život Valentyny P. (†24) na svědomí, je na útěku. Řada indicií nasvědčuje tomu, že jde o jejího přítele.

Podle svědectví sousedů z paneláku v liberecké Vaňurově ulici totiž nebydlela mladá Ukrajinka v bytě sama. Krom jejího pětiletého syna tam s ní žil právě její přítel. Ten ale v domě příliš dobrou pověst neměl. Byl prý velmi vznětlivý a vše se zhoršovalo, když se napil.

Ostrá hádka a hluk se z bytu začaly ozývat i ve středu před jedenáctou hodinou večer. Valentyně se snažila pomoci její sousedka, která na ni přes dveře volala. „Já říkám: Vali, ty mě slyšíš? Ty mě slyšíš? A ona: Pomoc, pomoc! On mě zabije! A potom už nic neříkala,“ popsala televizi Nova.

Pak se vše zřejmě seběhlo velmi rychle. Zatím se neví, zda vrah ženu zabil přímo v bytě, nebo na následky zranění zemřela až později, jisté ale je, že její tělo vyhodil z okna, následně za ním vyskočil ven a odnesl ho pryč.

Až o dva dny později se ukázalo, kam jeho kroky mířily. Ženu odnesl do pár desítek metrů vzdáleného koryta řeky Nisy, kterým ji pak táhl dál až pod frekventovanou křižovatku, kde ho ukryl.

Poté se během několika málo minut do bytu vrátil, aby zahladil stopy. Netušil ale, že byl při odstraňování těla viděn a na místo na popud sousedů míří policie. Před tou nakonec utekl přes balkón, kde po sobě nechal krvavé šmouhy. Podle svědků měl na nohou igelitové sáčky.

Policie po něm nyní intenzivně pátrá. Zatím neuvedla, zda jeho totožnost již zná. „Co se týká možné osoby podezřelého, musí nyní policisté vyhodnotit všechny zajištěné stopy a na jejich základě natipovat okruh osob, které se v bytě v inkriminovanou dobu pohybovaly a vědí, k čemu uvnitř došlo,“ uvedla k tomu v pátek.

Krom asi stovky trasologických stop, které policisté v bytě zajistili, bude klíčovým zřejmě svědectví pětiletého syna zavražděné Valentyny. Toho policisté totiž našli přímo na místě, a je proto bohužel pravděpodobné, že celý útok viděl. Chlapeček byl následně umístěn do dětského zařízení, kde se mu věnují odborníci. Policejní psycholožka již také o tragédii informovala Valentyninu rodinu.

tonulenka ( 14. srpna 2016 17:48 )

No ta ženská/ Gregorová/ nemá trochu soudnosti.Všichní vidí,že by o takovou starou almaru nemohl mít zájem mladý.Je to jen gigolo,s kterým nám tu hraje komedii,aby blesk měl o čem psát a ona z toho i s tím mladým haj..zlíkem bere prachy.Vždycky bylo jasné,že s Brzobohatým mává.No ten její synáček/fracek/je přesně to samé.Hraje s Kuchařovou/která je už zašlá,vyžilá miss,komedie spolu s matkou před fotˇáky blesku,aby kápla nějaká koruna.Na víc nemají.Fuj.

dfghjk ( 14. srpna 2016 12:33 )

Bezcitné video: Reportérka dělala rozhovor s umírajícím mužem! Místo pomoci... jak jsem si přečetl tento nadpis, okamžitě jsem věděl, že diskuse bude zablokovaná, protože blesk dobře ví, že je stejná hyena, jak ta reportérka a že by mu to v diskusi všichni nandali. Zdalipak bys blesku o této události něco napsal, kdyby reportérka místo hyenismu poskytla první pomoc? Určitě ne! Jakékoliv dobro může být vám bulvárním hyenám ukradené.

ejvm1712 ( 14. srpna 2016 12:23 )

To má asi Radka v urně v ložnici na nočním stolku. Když mladej přiráží urna se kládí ze strany na stranu a Haninka to bere jako znamení,že Radeček souhlasí.

vosavopruz ( 14. srpna 2016 11:38 )

Dobrý vtip vydá za kus chleba a veselá mysl nahradí nejen pohár vína.

vichr_z_hor ( 14. srpna 2016 11:11 )

Jo, někteří chlapi jsou agresivní hovada. Třeba i žárliví, vyhrožují a vydírají a pak zabijí. O tom by mohla vyprávět jedna moje známá - H , která je malé hloupé dítě uvězněné v těle stařeny. Žádná moudrost, žádná úroveň. A nepoučí se a nepoučí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání