Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sestry Karolína a Natálka zmizely cestou domů. Viděli jste je?

Zmizelé sestry nakonec přišly samy domů.
Zmizelé sestry nakonec přišly samy domů.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ljš - 
13. srpna 2016
12:17

Pražská policie pátrá po dvojici nezvěstných dívek ve věku 12 a 14 let. Sestry Karolína a Natálka se naposledy ozvaly svému otci, že jsou na cestě domů, tam ale nedorazily.

Sestry Karolína a Natálie R. volaly v pátek kolem 20:00 svému otci, že jsou na pražském Černém Mostě a ve 21 hodin jim jede autobus domů do Horních Počernic. Tam však nedorazily, a ani o sobě nepodaly žádnou zprávu. Dívky, které mají trvalé bydliště v Jablonci nad Nisou, byly již v minulosti pohřešovány.

Čtrnáctiletá Karolína R. je 160 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, odbarvené blond vlasy na mikádo a hnědé oči. Naposledy byla oblečena do béžové mikiny, která má ve výstřihu ozdobné kamínky, černých legin a na nohou měla černé lodičky s mašličkou. Na levé straně u nosu má výraznou pihu.

Její o dva roky mladší setra Natálie R. měří 170 centimetrů, má štíhlou postavu, černé středně dlouhé vlasy a hnědé oči. Oblečena byla do béžové síťované mikiny, maskáčových hnědozelených kalhot a měla obuty oranžové tenisky.

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po obou dívkách. Informace je možné volat na tísňovou linku 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání