Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivé podezření: Viděl vraždu Valentyny v Liberci její pětiletý syn?!

Autor: red - 
13. srpna 2016
12:20

Nejen Libercem otřásla brutální vražda 24leté Valentyny P., kterou vrah vyhodil z okna a pak její tělo odnesl, aby se ho zbavil. Vrah se pak do bytu vrátil, nejspíš aby zahladil stopy, pak utekl. Když na místo dorazila policie, naskytl se jí šokující pohled…

Uprostřed bytu ve Vaňurově ulici, kde dle nejméně stovky stop došlo ve středu v noci ke smrtelnému zápasu, seděl vyděšený pětiletý chlapec. Policie zatím neupřesnila, zda se jednalo o syna zavražděné. Lidé z okolí, kteří Valentynu znali jako skvělou a krásnou mladou ženu, mluví o tom, že to byl její syn

Policisté se o chlapce, který musel prožít obrovské trauma a který zřejmě nejméně jednou viděl vraha své maminky, když se po odklizení těla s igelitovými pytlíky na botách vrátil do bytu, okamžitě postarali. Následně dítě předali do rukou sociálce, která ho umístila do dětského zařízení.  

Lidé z okolí jsou z brutální vraždy v šoku. Sociální sítě se už začaly plnit soustrastnými vzkazy rodině i vzpomínkami na mrtvou ženu. „Pán Bůh ať vás vezme pod svá křídla a naleznete klid a lásku v nebi, jste krásný anděl. Modlím se za vás a vašeho syna,“ zní jeden z komentářů. „Upřímnou soustrast celé rodině a hlavně chlapečkovi, měl úžasnou maminku, která si tohle nezasloužila,“ napsala další známá…

Spravedlivý a přísný trest pro vraha si přejí všichni, kdo Valentynu byť jen od vidění znali. "Přeji vám, abyste konečně nalezla klid. Lidi jako vy by měli zůstat. Upřímnou soustrast celé rodině. Poslat ho do pekla. Vzít někomu život a synovi mámu. Hyena. Lynčovat!" napsala na Facebook mladá žena z Liberce, která je sama maminkou malého dítěte.

Policejní psycholožka už také informaci o tragické smrti Valentyny, která nedávno oslavila teprve 24. narozeniny a jejíž tělo objevili po několikahodinovém pátrání v řece Nise pod jednou z nejrušnějších křižovatek, sdělila jejím příbuzným. Policejní komisař okamžitě nařídil soudní pitvu, která pomůže odhalit přesnou příčinu smrti.

Zatímco pátrání po těle Valentyny trvalo od středeční noci do pátečního podvečera, vrah mladé ženy stále uniká. Policisté nyní pátrají nejen po samotném pachateli, ale také po důležitém svědkovi. "Policistům značně pomohl svými informacemi i muž, který se údajně v inkriminovanou dobu - tedy kolem 23. hodiny dne 10. 8. 2016, pohyboval v ulici Vaňurova poblíž laviček a kontejneru na odpadky. Žádáme jej, aby se nakontaktoval na policisty, buď prostřednictvím linky 158, nebo se obrátil na jakoukoliv policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

hejpockej ( 14. srpna 2016 04:53 )

psycholozka se o dite nepostara, takova blbost, nikdy se o nikoho zadna psycholozka nepostarala ani ho nedostala ze svrabu. Dite potrebuje nekoho, kdo mu nahradi matku, a ne nejakou blbku psycholozku.

hejpockej ( 14. srpna 2016 04:49 )

ustav bude pro decko dalsi trauma, protoze v ustavu se s nim nikdo mazlit nebude. Je to hnus, dat ho do ustavu, cozpak se ho nemohl nekdo ujmout, aspon docasne, nez se z toho kluk dostane, a ne ho odlozit do ustavu. Pomery v Ceskych ustavech jsou sileny. Detem je zakazano projevit jakoukoliv lasku nebo pozornost(nevim kterej magor tohle vymyslel), chovaji se k detem jako roboti, a podle toho taky vypadaji vysledky- z deti vyrostou bezcitny a dusevne naruseny lidi.

divizna ( 13. srpna 2016 22:23 )

a napadlo nekoho, jak je mozne, ze policajti prijeli od upozorneni nejak pozde: vzdyt ji nekdo stihnul vyhodit, odtahnut hodne daleko (nikoho pritom nepotkal????) a jeste se stihnul dokonce vratit v igelitovych pytlicich a policajty nepotkat???? Kde sakra byli . A co ten maly chudak, oni ho odvezou do nejakeho ustavu a jeste reknou kde, misto aby ho po takovem soku dali do nemocnice, to je fakt silene....

jany ( 13. srpna 2016 21:07 )

musi? nedovoli? tohle nechapu. jsme ve svobodne zemi, pise se rok 2016

naidka ( 13. srpna 2016 19:12 )

A za pedofily hopsali zoofilové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání