Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Můj bratr zabil Veroniku (†27), říká sestra expřítele brutálně zavražděné ženy

Autor: shp - 
13. srpna 2016
06:06

Mladou maminku Veroniku (†27) ze slovenské vesnice Vtáčkovce někdo brutálně zabil. Svlečenou ji našli s rozbitou hlavou. Kdo ji připravil o život, stále není jasné. Záhadě se na kloub snaží přijít kriminalisté. Sestra expřítele Veroniky, se kterým měla syna Míšu (6), však tvrdí, že ví moc dobře, kdo ji zabil.

Nebohý synáček zavražděné se nachází v Německu, kam odjel s otcem Michailem kvůli školce. „Ten mu řekl, že máma už nežije,“ řekla webu Pluska.sk sestřenice zavražděné. Že by se ale chystal na Slovensko na páteční pohřeb, to ne.

Michail volal ve středu sestře Veroniky Tonče. Prý havaroval a nemá jak přijet,“ prozradil místní obyvatel. Zavražděná se se svým expartnerem poznala ve stánku s rychlým občerstvením u košické autobusové stanice.

Hned jí spolu s kebabem dal do ruky i lístek se svým telefonním číslem,“ prozradil starosta Vtáčkovce Milan Zimmerman, kterému to řekla sama Veronika. Michailova nevlastní sestra Mirka má přitom jasno v tom, kdo ji zabil.

Ze smrti mladé maminky podezřívá svého bratra. „Hned jsem si myslela, že to udělal,“ šokovala svým prohlášením. Vždy jí prý říkala, ať s bratrem nechodí, že není pro ni. Veronika s ním ale otěhotněla.

Krátký čas žili spolu v Německu, ale utekla od něho. V noci zavolala otci, aby pro ni rychle přijel. Co se stalo, nechtěla říct,“ říká Mirka. Otec Veroniky Dušan však říká, že nevěří v Michailovu vinu. Pohřeb zavražděné proběhne již za pár hodin.

Elion ( 13. srpna 2016 12:28 )

Když to ví.tak jistě také ví,že má ohlašovací povinnost.Ale NE blesku ,ale policii. Tak ať koná.

jarofenin ( 13. srpna 2016 12:07 )

píše český ***

ejvm1712 ( 13. srpna 2016 11:00 )

U stánku jí dal hned do ruky kebbab,telefonní číslo a přirození. Zas nějaká zkurvená slovenská rodina a já nechápu,proč s tím nás hrdé Čechy otravujete. My jsme pro ně byli jen Čehúni a rychle a rádi se odrhli a založili vlastní stát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání