Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vražda mladé matky Veroniky: Její tělo u lesa našla jasnovidka!

Autor: lm - 
10. srpna 2016
10:33

Mladá maminka Veronika (†27) odešla z domu jen v noční košili v neděli nad ránem. Dva dny o ní nikdo nic nevěděl, jako by se propadla do země. V pondělí večer ji našli mrtvou u lesa, někdo ji zavraždil. Její tělo leželo na místě, které určila jasnovidka.

Celé Slovensko se ptá, co se stalo mladé mamince Veronice (†27)? Žena odešla okolo třetí ráno z domu jen v noční košili poté, co obdržela záhadný telefonát. A pak zmizela. „Nevěděli jsme o tom, neslyšeli jsme nic, spali jsme. Jinak bychom vyšli za ní,“ řekl serveru Pluska.sk nešťastný otec mladé ženy Dušan (55).

Zoufalá rodina požádala o pomoc při pátrání dokonce jasnovidku. Ta jim tvrdila, že pohřešovaná musí být v lokalitě obce. To se nakonec i potvrdilo. Veroniku našli na pomezí Košického a Prešovského kraje mrtvou poblíž lesa, jen kousek od domu rodičů.

Veronika měla podle informací TV JOJ roztříštěnou hlavu položenou v kaluži krve a byla nahá. Pachatel je zatím neznámý. Policisté hledají v lese nejen zbraň, ale i Veroničin telefon, se kterým žena z domu odešla, ale zatím se nenašel.

Veronika v posledních dnech netrpělivě čekala na příjezd svého šestiletého chlapečka Mišky, který byl u táty v Německu. Otec Dušan uvedl, že si jeho dcera dopisovala přes internet s nějakým mužem z Izraele. Táta si ale nemyslí, že by z domu odešla kvůli němu, prý si jen psali přes sociální sítě.

Celá obec je z brutálního činu v šoku. Veronika prý byla velmi slušné děvče. Dívka chtěla být policistkou a v obci sloužila jako dobrovolná hasička. Nikdo nechápe, proč mladou maminku někdo zavraždil.

dzambulka007 ( 11. září 2016 09:51 )

Každá ne, některá má mozek. Ale koukám, že nejenom na Slovači mají jasnovidce. Spala ze sestrou v jednom pokoji a ta neslyšela zvonění?

dzambulka007 ( 11. září 2016 09:49 )

Také vám jde už krajně na nervy to neustálé vypisování o dětičkách? Když s tím neotravují zasra.. čmo.di, tak je zase redaktoři desetkrát zmíní jinde. Všeho moc škodí, lidi nebudou brečet, ale stanou se na to alergičtí.

hejpockej ( 6. září 2016 08:02 )

bohuzel nevedela, ze je to lecka a to ji stalo zivot

hejpockej ( 6. září 2016 07:59 )

Turek ji vylakal ven na syna. Zavolal, ze dorazil se synem, a ze je synovi spatne a ze tam breci, at rychle pro nej jde. Proto se na nic neohlizela, a rychle vybehla, kvuli synovi, to by udelala kazda matka.

prycsnima ( 10. srpna 2016 14:41 )

 Kdo s tahá s čmoudíkama ,tak na to vždy nějak doplatí. Ale holt slepice si nedají říct.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání