Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutálně zavraždil muslimského trafikanta! Soud islamistu odsoudil na 27 let

Autor: rc - 
9. srpna 2016
20:28

Zasadil mu třicet ran a skákal mu po hlavě! Soud ve Skotsku rozhodl, že taxikář Tanveer Ahmed (32) si za brutální vraždu mírumilovného muslima Asada Shaha půjde sednout na sedmadvacet let!

Brutální vražda se stala 24. března ve čtvrti Shawlands na jihu Glasgow. Rukou šíleného islamisty zemřel mírumilovný muslim Asad Shah, který vlastnil novinový stánek. Taxikáři Tanveeru Ahmedovi se znelíbil kvůli jeho videím, z nichž šílený muslim usoudil, že se Shash považuje za Proroka!

Rozhodl se tedy, že ho umlčí navždy. V tradičním muslimském oděvu vtrhl do jeho trafiky, kam za ním jel 300 kilometrů, a muže, který odsuzoval násilí a přál si, aby všichni žili v míru, ubodal. To však nestačilo. Muslimský fanatik mu po zasazení třiceti bodných ran skákal po hlavě!

Soud v Glasgow, který se konal v úterý, brutálního vraha poslal na sedmadvacet let do vězení. Soudkyně Lady Rae vraždu muže, který se ve městě těšil veliké oblibě, označila jako barbarskou. „Je jasné, že jste pyšný na to, co jste udělal. Vypadá to, že jste si nevšiml faktu, že jste zničil rodinu,“ řekla podle Telegraphu soudkyně. „Bylo to barbarské, promyšlené a zcela neodůvodněné zabití milujícího muže, který byl pilířem zdejší komunity,“ dodala soudkyně.

Shah těsně před svou smrtí na sociální síti popřál všem křesťanům šťastné Velikonoce. Podle soudu však tento příspěvek nebyl motivem vraždy.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi