Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nedokázala jsem se na zohavené tělo Veroniky (†27) podívat, pláče sestra zavražděné

Autor: shp - 
11. srpna 2016
18:49

Byla jí blízká jako nikdo jiný. Teď už Antonie (24) svoji milovanou sestru nikdy neuvidí. Její život ale vyhasl obzvláště brutálním způsobem. Mladou maminku Veroniku (†27) ze slovenské vesnice Vtáčkovce někdo brutálně ubil. Sestra Antonie popsala hrůzu, když se dozvěděla, jak je její tělo zohavené. Nedokázala se na něj zděšením pořádně podívat.

Šly jsme spát okolo jedné. Ani nevím, kdy jsem zjistila, že neleží vedle,“ řekla smutně Antonie webu Pluska.sk. Myslí si, že ji musel z domu vylákat někdo, koho moc dobře znala a důvěřovala mu. Ven totiž vyběhla v noční košili. „Musel jí někdo zavolat, ať rychle jde ven,“ přemýšlí zdrcená Antonie.

Veronika se už nesmírně těšila, až se opět setká se svým synem Miškou (6), který se měl vrátit od otce z Německa. Tam chodil do školky, kterou mu doma nesehnali. „Teď měl přijet malý domů, protože tu měl nastoupit do školy. Volali jsme expartnerovi Veroniky, co se stalo, zůstal v šoku. Je na tom dost zle, ani nevíme, jestli bude schopný přijet na pohřeb,“ dodala Tonča.

Nyní nedokáže ani vejít do místnosti, kde se spolu smály, trápily se nad svými láskami, vyprávěly si tajnosti a sdílely společný život. Veronika zmizela v neděli nad ránem, našli ji v pondělí. Zdrcená Antonie k jejímu tělu strachy ani nešla. Nechtěla ji vidět bez života, schoulenou, nahou, zmasakrovanou a s rozbitou hlavou.

Nedokázala jsem se na ni podívat,“ přiznala Antonie s pláčem. Její sestra ležela nahá mezi dvěma duby. Rozbitou hlavu měla v kaluži krve. Její smrt vyšetřuje policie jako vraždu. Útok byl velmi lítý. Podle Pluska.sk měla Veronika na hlavě ránu velkou 10 centimetrů.

.j.j.j ( 3. září 2016 14:03 )

Nikde se nepíše, že je vdaná, víme jen, že má dítě, jehož otec žije v Německu, takže může být svobodná matka nebo rozvedená a myslím, že Vám do toho nic není tak jako tak.

janahej ( 11. srpna 2016 23:02 )

měl bys to říct kriminálce,páč bez tebe to budou řešit roky  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání