Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutálně zavražděnou Veroniku (†27) pohřbili. Kdo se postará o syna Míšu (6)?

Autor: shp - 
15. srpna 2016
13:58

Mladou maminku Veroniku (†27) ze slovenské vesnice Vtáčkovce pohřbili její příbuzní a přátelé. Vrah, který ji brutálně zabil, překazil její shledání se synem Míšou (6), který je stále u otce. Kdo se po její smrti postará o malé dítě?

Veroniku před týdnem kdosi vylákal z domu a zavraždil. Po dvou dnech pátrání ji našli v kaluži krve s rozbitou tváří a od pasu nahou. Podle informací webu Pluska.sk však žena nebyla znásilněna. Mluví se o několika podezřelých, ale policie zatím nikoho neobžalovala. Všichni nyní myslí na malého syna Míšu, který je u otce v Německu.

Chodil tam do školky, kterou mu máma na Slovensku nedokázala sehnat. „Toto se nemuselo stát. Nikde se nenašlo místo v předškolském zařízení pro dítě. Mladí s tím mají obrovský problém. V obci školku zrušili a nikde poblíž není. Jak mají pak rodiče chodit do práce?“ rozhořčuje se sousedka Veroniky. Michail rodině své expřítelkyně zavolal, že je ze zprávy o vraždě zdrcený a netroufá si nikam jít.

S maminkou se tedy nerozloučil ani malý Míša. Veronika přitom v posledních dnech nemyslela na nikoho jiného než na něj a těšila se, až se s ním opět shledá. „Hodně se na malého těšila,“ řekli příbuzní. Po její smrti má zákonný nárok na chlapečka jeho otec. Podle zjištění webu je však jedním z hlavních podezřelých.

Kdyby se to potvrdilo, o chlapce budou bojovat rodiče Veroniky. Jenže to samé bude chtít udělat i Michailova máma. Dítě má slovenské občanství, a proto rodiče tragicky zesnulé věří, že dítě patří jim. Babička Viera byla rozhodnutá se o něj postarat již po narození. Více ukáže až vyšetřování. Otec Michail na žádné dotazy dosud nereagoval.

Elion ( 15. srpna 2016 15:52 )

 To je zase článek. IQ houpacího koně,páni redaktoři.Pokud ji zabil otec,sotva by jakýkoli soud dal chlapce matce vraha,nemyslíte ?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání