Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vražedkyně z Teska škrtila ženu v pražské kavárně. Už před 2 týdny neovládla touhu zabíjet

Autor: rc - 
22. července 2016
13:34

Třiatřicetiletá vražedkyně z obchodního domu na pražském Smíchově neútočila poprvé. Podle informací serveru iDnes.cz měla vražedné choutky už dávno a před dvěma týdny si vyhlédla svou první oběť v kavárně na Praze 5 a chtěla ji uškrtit!

Tragédie se stala ve čtvrtek v obchodním centru na pražském Smíchově. Třiatřicetiletá žena, která byla několikrát hospitalizovaná v psychiatrické léčebně v Bohnicích, tam několika bodnými ranami usmrtila čtyřiapadesátiletou zákaznici.

Svou oběť si vyhlédla náhodně a zbraň si opatřila přímo v obchodě. Žena šla vraždit hned poté, co byla propuštěna z léčebny. Ovšem tohle nebyl první útok na jejím seznamu. Podle serveru iDnes.cz se útočnice pokusila vraždit v úterý 5. července, a to v kavárně na Praze 5. Do kavárny v pražském Újezdu přišla odpoledne. „Seděla přímo proti baru, pila pivo, kouřila a poslouchala hudbu z mobilu,“ řekla servírka serveru iDnes.cz. V tamní kavárně byla žena už známá, chodila tam už několik let. „Nikdy s ní nebyl žádný problém, ani s placením nebo tak něco,“ řekl jiný zaměstnanec serveru iDnes.cz.

Osudného odpoledne bylo v podniku kolem pěti zákazníků a později dorazila ještě skupinka žen. Zatímco servírka připravovala nově příchozím kávu, jedna z žen odešla na záchod. Tehdy se kavárnou rozezněl hrozný řev. Zaměstnanci tam okamžitě vtrhli a viděli útočnici, která měla sundané tričko a škrtila jím mladou ženu. „Triko jí hodila zezadu přes hlavu,“ řekla serveru iDnes.cz servírka.

Napadené ženě se naštěstí mezi tričko a krk podařilo strčit ruku. Byla ale ve velkém šoku. Útočnice se po nezdařeném napadení v klidu vrátila ke svému stolku. „Kolega k ní přišel a zeptal se jí, zda ví, že právě někoho škrtila, a proč to udělala. Řekla mu, že to je přece normální,“ řekla iDnes.cz očitá svědkyně. „Řekla, že tohle byl její první pokus o vraždu, bohužel nepovedený, protože holka začala křičet,“ řekla serveru iDnes.cz svědkyně. Žena se jí prý také svěřila, že byla v minulosti znásilňovaná, a tak chce nyní také znásilňovat a vraždit.

Po tomto útoku skončila útočnice v léčebně v Bohnicích, kde se léčila dobrovolně. Po jejím dalším propuštění, které se konalo ve čtvrtek, se vydala vraždit znovu. Tentokrát úspěšně.

Znali jste tuto ženu nebo jste byli svědky útoku?

Ozvěte se!

tip@blesk.cz

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE

maledivy2016 ( 23. července 2016 07:17 )

Je zarážející, že u jiných normálních lidi se stát chová tak krutě, ale tuto muzatku i když manželku mistra_yody alias karla_klafundy nechá jen tak běhat po svobodě! No jejich syn to musím byt tedy paskvil a zruda !!!!

jiznicechy ( 22. července 2016 16:18 )

To ještě chtějí od příštího roku v rámci "reformy" začít psychiatrické nemocnice rušit - magory vypustit, musí prý převzít odpovědnost sami za sebe. Jde údajně o to, že tím ušetří peníze, psychiatrické léčebny mají většinou kolem sebe rozsáhlé parky - takže pozemky se kámošům budou hodit. Uvádí se, že již dnes se pacienti propouští jak jen to jde, bez následné psychoterapie atd., protože na to nemocnice nemají prachy. Jak to vypadá, se začíná už projevovat.

Ruudazvostravy ( 22. července 2016 15:27 )

No,vona prej mjela ňáký těsný slypy,kerí prej jý škrtili do toho novje našroubovanýho čů*ráka.Tak že sy řekla ,gdyš škrtěj mje,tak budu škrtit taki.

vfberan ( 22. července 2016 14:44 )

Ředitele PL Bohnice (nevím, proč si najednou říkají "nemocnice") a ošetřující lékaře, kteří podepsali propuštění, resp. nenavrhli soudu nařídit ústavní léčbu - obvinit a postavit před soud. Minimální trest zákaz činnosti. To samé platí pro PL Dobřany, kde mají také na svědomí vraždy. Ministr zdravotnictví by už měl s tou naší psychiatrií něco dělat. V Bohnicích se dělají konzerty a jiné taškařice a po Praze a jinde jim pobíhají vrazi a devianti. Areál neprodyšně uzavřít, stejně podobné v republice.

idmina ( 22. července 2016 14:44 )

Netvorovi podobní netvoři.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání