Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Den hrůzy mezi vězni na Borech: Jeden se zabil, dalšího znásilnili!

Autor: zb - 
3. června 2016
17:25

Největší česká věznice zažila během úplňku 24 hodin hrůzy. V káznici na Borech jeden z vězňů spáchal sebevraždu a druhého jeho spolubydlící brutálně znásilnil.

Mimořádné události se odehrály už před dvěma týdny. Tehdy se provalilo, že jeden vězeň (37) se oběsil. Znásilnění druhého ale vedení věznice úzkostlivě tajilo.

„Já o tom nic nevím. Jste první, kdo se na to ptá,“ reagovala dost překvapeně mluvčí věznice Jana Bartošová. Policie ale znásilnění potvrdila, konkrétní být nechtěla. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme k případu uvádět žádné informace,“ řekl policejní mluvčí Jan Koželuh. Podle informací Blesku se znásilnění mělo odehrát v části věznice s ostrahou, a to přímo na jedné z cel, kde jsou vězni ubytováni buď po 6 nebo 14 lidech.

Padesátník Josef Š. měl tady ukojit své neřestné choutky a brutálně znásilnit o generaci mladšího spoluvězně Milana V. (24). Když otřesný zážitek nahlásil, dozorci ho přeložili na jiný blok. Stejný den, kdy byl Milan V. zneužit, našli dozorci mrtvého vězně Miroslava (37).

Oběsil se ve společenské místnosti. Na svobodu měl vyjít za dva roky a venku na něj čekala rodina a dvě malé děti. Sebevraždě předcházela návštěva příbuzných. Ti po jeho smrti tvrdili, že muž měl psychické problémy, pobyt ve vězení špatně snášel, a když z návštěvy odešli, vše na něj dolehlo a zabil se.

Ruudazvostravy ( 3. června 2016 18:48 )

 Jó lydički,to vám bil hroznej masakr.Gdybi toho cypa jenom naslynijly,ale prej po tý rozlytý mr*tce uklouzly eště bachařy a tejť maj kůli těmdle ourazům f krymu zoufalej nedostatek perzonálu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání