Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle se chytá vězeň na útěku: Policisté zveřejnili záběry z dopadení uprchlého muže

Takhle se chytá vězeň na útěku: Policisté zveřejnili záběry z dopadení uprchlého muže
Takhle se chytá vězeň na útěku: Policisté zveřejnili záběry z dopadení uprchlého muže  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
18. května 2016
12:04

V pátek 13. května utekli z věznice na Trutnovsku dva vězni. Policii se je podařilo v sobotu dopadnout. Při jednom ze zásahů asistoval i vrtulník, ze kterého policisté nyní zveřejnili video.

Dva vězni uprchli z věznice Odolov na Trutnovsku. Umísťují se do ní odsouzení, kterým soudy vyměřily krátké tresty, protože spáchali méně závažné trestné činy. Ani jeden z uprchlých vězňů nebyl ozbrojený či nebezpečný.

Dva muži si ale svobodu dlouho neužili – Ondřeje H. (38) policisté zadrželi už v sobotu odpoledne.Muže, který se měl pohybovat s druhým vězněm, jsme dopadli v Broumovském výběžku, a to na základě poznatku policistky, která v době svého volna muže poznala a předala ihned svým službu konajícím kolegům důležité poznatky,“ uvedl policejní mluvčí Jan Čížovský.

Video  Takhle se chytá vězeň na útěku: Policisté zveřejnili záběry z dopadení uprchlého muže  - Policie ČR
Video se připravuje ...

V podvečer byl dopaden i druhý uprchlý vězeň.K dopadení došlo rovněž na území Broumovska. I u tohoto dopadení chceme poděkovat veřejnosti za spolupráci. Při dopadení ani jeden z mužů nekladl hlídkám značný odpor a po jasně daných výzvách byli zadrženi,“ doplnil mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání