Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z věznice na Trutnovsku utekli dva vězni!

Autor: ČTK - 
14. května 2016
10:01

Z věznice Odolov na Trutnovsku utekli v pátek v podvečer dva vězni – 38letý Ondřej Heinsch a 32letý Pavel Souček. Je po nich vyhlášeno celostátní pátrání a mohou se pohybovat po celém území ČR.

Po mužích bylo vyhlášené celostátní pátrání, informoval mluvčí královéhradecké policie Jan Čížkovský. Za co byli oba muži odsouzeni, neuvedl. Podle údajů z policejní databáze není ani jeden z vězňů nebezpečný či ozbrojený.

„Oznámení o útěku vězňů jsme přijali v pátek v 17:30, v současné době se mohou pohybovat na území celé České republiky,“ uvedl mluvčí. Policie žádá veřejnost o podání informací k pohybu uprchlých vězňů, případná svědectví mohou lidé volat na linku 158.

Z věznice utekl Pavel Souček, který je asi 172 centimetrů vysoký a zdánlivě vypadá na 32 až 33 let. V době útěku měl být oblečený do tmavých kraťasů a oranžového trička.

Z věznice na Trutnovsku utekli dva vězni. Z věznice na Trutnovsku utekli dva vězni. | Policie ČR

Druhým vězněm je Ondřej Heinsch, který je 176 centimetrů vysoký a zdánlivě vypadá na 29 až 30 let. Oblečený byl do tmavých kraťasů a bílého trika.

Z věznice na Trutnovsku utekli dva vězni. Z věznice na Trutnovsku utekli dva vězni. | Policie ČR

Odolovská věznice patří k nápravným zařízením s dozorem a dohledem. Umísťují se do ní odsouzení, kterým soudy vyměřily jen krátké tresty, protože spáchali méně závažné trestné činy. Například v září 2010 utekl z odolovské věznice pětadvacetiletý vězeň, policie ho dopadla zhruba po dvou hodinách ve vlaku do Jaroměře.

ejvm1712 ( 14. května 2016 14:26 )

Hnusný chlapi

lesnismes ( 14. května 2016 10:56 )

Co takhle blesku dat lidem info o zastoupeni ceskych firem vyhybajicim se platit dane (na rozdil od normalnich poctivech cechu).Pribylo jich na seznamu Panama papers asi 50a nic!!!!Zadna reakce od politiku ani zaprodanych ceskych medii!!!Jinak jen tak pro info,britsky premier cameron(sam osobne zapojeny v teto vsivarne)navrhl korporatni vyhybani se placeni dani kvalifikovat jako trestny cin.Ne vsak ale v zkorumpovane cechii,ze??Tam je to narodni tradice.

lesnismes ( 14. května 2016 10:37 )

Ceska policie ma ve svejch radach same odborniky ,jestli ren crakhead dole vypada na 30,tak odulej nacek zeman vypada na 40.

y1xcvbnm ( 14. května 2016 10:37 )

Pavel Souček že vypadá na 32 let ___ ??? Tak to jste dali špatnou fotku, na té fotce vypadá na 50 let

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání