Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V plzeňské věznici se oběsil vězeň: Pár hodin po návštěvě rodiny

Ve věznici v Plzni na Borech se oběsil vězeň.
Ve věznici v Plzni na Borech se oběsil vězeň.  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: ljš - 
23. května 2016
09:50

Cítil se bezmocný, a přestože měl podporu svých blízkých, další dva roky za mřížemi si nedokázal představit. Sedmatřicetiletý vězeň proto spáchal v kriminále v Plzni na Borech sebevraždu.

Muž byl nalezen v noci ze soboty na neděli oběšený ve společenské místosti. Dozorci se mu snažili rychle poskytnout první pomoc, bohužel ale bylo už pozdě. „Případ se samozřejmě ještě šetří, takže bych nerad spekuloval, ale sebevražda je jedna z možných příčin úmrtí tohoto vězně," uvedl ředitel věznice Petr Vlk.

Podle serveru Krimi Plzeň k tragédii došlo ve stejný den, co vězně navštívila jeho rodina. Muž, který měl za mřížemi strávit ještě další dva roky, se zřejmě úvahami na odchod z tohoto světa zabýval delší dobu a vědomí, že nemůže se svými blízkými odejít domů, ho zřejmě nakonec zlomilo.

„Míra byl v jádru hodný člověk, ale prostě se dostal do problémů, které nevyřešil dobře, my jako rodina jsme ho podporovali a doma na něj čekají dvě malé děti," řekl jeden z jeho příbuzných serveru.

pomooooc-hori ( 23. května 2016 12:51 )

Děláš od rána něco jiného než se sedíš v upoceným tílku a vypisuješ smajlíky? Co stará, už se vzbudila? Jakou měla dneska noc? Kolik zákazníků?

neliie ( 23. května 2016 11:12 )

 Almanec co to meles za sracky ani mrtvim nedas pokoj. Abys vybouchnul

suov ( 23. května 2016 11:02 )

simeone- to je pravda, a ještě k tomu novinka od Babiše, kandidovat by měl Stropnický a Jourová, a to ho asi dorazilo,,,

alfasamec ( 23. května 2016 10:42 )

Konečně dostal rozum, nebude už nikomu škodit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání