Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza v Liberci: Muž se oběsil přímo před úřadem práce

Muž se oběsil na zábradlí před libereckým úřadem práce.
Muž se oběsil na zábradlí před libereckým úřadem práce.  (Autor: Liberecká drbna)
Autor: ljš - 
4. května 2016
11:13

Přišel o práci, nebo si místo své smrti zvolil náhodou? Policisté vyšetřují sebevraždu osmapadesátiletého muže, který se oběsil přímo před libereckým úřadem práce.

Tělo oběšence bylo nalezeno podle serveru Liberecká drbna krátce po sedmé hodině ráno. Přivolaní záchranáři už nedokázali muži pomoci a na místo přivolali policii.

"Muž byl nalezen bez známek života, oběšený na zábradlí, před bočním vchodem do budovy Úřadu práce v ulici Dr. Milady Horákové. Na místě jsou kriminalisté, vyšetřovatel a policejní výjezd. Místo zajistili a nyní zjišťují okolnosti tragické události," uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podle policistů je mrtvým sebevrahem 58letý muž z Jablonecka. "K zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva," dodala mluvčí.

Ruudazvostravy ( 4. května 2016 17:20 )

 Tý býku,to se neska dějou vjecy.A mjel ten dobrej vůl aspoň votpýchnuto f Kolbence přerušení šychty,gdyš šel na ten ouřad kůly kulatýmu štemplu,abi nedostal padáka,že sy jen tak votskočyl do Mekáče na gulášek s chlazeným gambáčem?

byvalyvoIiccssd4 ( 4. května 2016 15:38 )

Naposledy jsem lízal píííču tvoji mámě.

byvalyvoIiccssd4 ( 4. května 2016 15:36 )

quonex ( 4. května 2016 15:34 )

System zalozeny na masivnim prerozdelovani neni kapitalismus. To se jen sosanum soucasny system hodi takto nepravdive nas rozbujely byrkraticko sosialni system nazyvat.

byvalyvoIiccssd4 ( 4. května 2016 15:34 )

Další oběť sametové demolice státu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání