Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sebevraždy výfukovými plyny: Tři lidé se pokusili skoncovat se životem uvnitř svého auta

Autor: rc - 
17. dubna 2016
21:44

Tři lidé během jednoho měsíce se pokusili skoncovat se životem a všichni tři si zvolili stejný konec. Se svým autem zajeli na odlehlé místo a do vozu si zavedli hadici vedoucí k výfukovým plynům. 

Přestože zimní období, které je považováno za nejdepresivnější, skončilo a začíná veselejší část roku, tři lidé se pokusili sáhnout si na život. Ve dvou případech se to bohužel podařilo, zatímco jeden se naštěstí povedlo zachránit.

Ve všech třech případech hrálo hlavní roli auto, v němž se nešťastníci pokusili o sebevraždu. Utěsněni v autě na odlehlém místě se otrávili výfukovými plyny, jak informoval server Krimi-Plzeň.cz.

Jedenáctého března se mezi městy Božkovem a Koterovem pokusila zabít šestatřicetiletá žena. Ta do vozu zavedla hadici z výfuku a ještě k tomu spolykala léky. Ženu se snažili zachránit manželé, kteří na místo zrovna zajeli posvačit. Bohužel ale už bylo pozdě.

Další případ se stal koncem března v Plzni na Slovanech. Mladý muž odjel na odlehlé místo do lesa a ve svém BMW se pokusil zabít. Naštěstí se mu to ale nepodařilo. Život mu zachránil náhodný kolemjdoucí.

Poslední případ se odehrál v Pelechách, a to tento čtvrtek. Devětačtyřicetiletý muž se pokusil ve svém autě nadýchat výfukových plynů v jedenáct hodin za bílého dne. Na dvorku domu v nastartovaném autě ho našla manželka, která ihned zavolala záchranku. Přestože záchranáři okamžitě zahájili oživování, muže se zachránit nepodařilo.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání