Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kolínský rozparovač: Svázanou ženu ve vaně ubodal v domě hrůzy

Dům, ve kterém byla žena zavražděna.
Dům, ve kterém byla žena zavražděna.  (Autor: Reprofoto FTV Prima)
Autor: ljš - 
23. února 2016
05:00

Svázal ji, uložil do vany a tam ji ubodal! Tak prý došlo k vraždě devětačtyřicetileté ženy v jednom z kolínských rodinných domů. Podle sousedů jde o děsivé místo, ve kterém už policie jednou vyšetřovala.

Dům, ve kterém byla mrtvá nalezena, se nachází v klidné čtvrti v okrajové části Kolína, kde jsou zejména rodinné domy. Před domem, kde se čin stal, hlídkují od neděle policisté.

Někteří místní obyvatelé jsou přesvědčeni, že se v domě provozovala prostituce, a mrtvou by tak měla být žena, která tam pracovala. Nevyloučila to ani sousedka, se kterou mluvil reportér pořadu Krimi zprávy. „No, taky nás to napadlo, protože se tady střídala různá auta... Hlavně tedy chlapi na noc,“ řekla.

Ta v domě kdysi dokonce bydlela se svými rodiči. Pak se ale přestěhovali, protože se tam prý báli. Nepříjemný pocit se jim později potvrdil. „Měla tam začít fungovat soukromá školka. Před otevřením se tam ale nějací lidé vloupali a úplně ji zničili, rozbili dětské postýlky, televizi rozbili,“ vysvětlila.

Záhadou je také luxusní auto s karlovarskou poznávací značkou, které před domem zůstalo zaparkované. Podle televize Prima se spekuluje o tom, že by do kuplířství mohla být zapletená ruská mafie. Policie zatím krom nálezu těla nic nepotvrdila.



nicol30 ( 23. února 2016 09:44 )

 mě by zajímalo, zda někdo řešil taky to, že někdo zničil tu školku. to hajzlům projde takováhle věc. někdo se snaží nakoupí vybaví a někomu projde to že se ho takto zbaví. super

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání