Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na Kanárech zemřel 25letý Čech. Porušil zákaz a přejelo ho auto

Silnice v Las Palmas.
Silnice v Las Palmas.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
22. února 2016
20:14

Byly tři hodiny ráno a Čech (†25) si v exotickém Las Palmas vybral zatraceně špatné místo na přebíhání silnice. V úseku nedaleko vojenského přístavu, kde je přecházení zakázáno. Doplatil na to svým životem.

Mladíka z České republiky totiž na ostrově Gran Canaria srazilo podle webu Laprovincia auto. Šlo o čelní srážku, které řidič nemohl zabránit. Okamžitě poté zavolala záchranku a začal závod s časem o mužův život.

Neznáte Čecha, který zemřel při nehodě? Víte, co na místě dělal? Napište nám to na tip@blesk.cz

I když se ale zdravotníci snažili muže oživit, nebylo to v jejich silách. Čech zemřel. Policie nyní vyšetřuje, odkud se do zakázaného úseku silnice dostal. Nedaleko probíhal karneval, ale mladík na sobě neměl karnevalové oblečení.

Za smrt si podle policie však může sám, protože je úsek jasně označen zákazem vstupu. Úřady nyní zjišťují, zda Čech byl na Gran Canarii jako turista či zda na ní pracoval.

nereknu2 ( 23. února 2016 22:33 )

 vole děláte si tady *** ? jak tohlw může někdo říct ? (napsat) o někom kdo je mrtvý a navíc myslím si že spousta z vás je tu tak tupejch že by vás napadlo pod to auto ještě skočit...vůbec nemáte city s takovýma jako ste vy do plynu ! ***i !

griveous ( 23. února 2016 09:52 )

Nevím, jak zde můžete soudit člověka, kterého jste osobně ani neznali, je to naprostá neúcta.

pjotri ( 23. února 2016 09:16 )

no, neznal jsem ho, ale podle toho, jak skoncil, to bylo normalni sjety jelito. k nahlednuti doporucuju jeho (jejich) "tvorbu", a to zde: https://www.youtube.com/watch?v=d5Ii4SAT_Xk a tady dalsi vrchol nasi "rockove" sceny - deb.il.ni "radobycover" neceho, co ti hosani neumi ani zahrat, natoz zazpivat. ty pohyby by snad dal i mr.bean lip. no jo.. holt VIDEOKLIP k necemu, co nenahrali, ani nenazpivali. uboha traparna: https://www.youtube.com/watch?v=LHeaIuC3DtQ&feature=youtu.be

ylatouf ( 23. února 2016 07:36 )

Na světě je mnoho hrozných havárií, ale nejstrašnější je srážka s blbcem.Jinak, inkluze v praxi.

rego_senior ( 22. února 2016 21:56 )

Tady jsi na Kanárech, debile!

Zobrazit celou diskusi