Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kolínský rozparovač: Svázané tělo ženy našli ve vaně. Zabiják ji ubodal

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
22. února 2016
16:28

V Kolíně byla v sobotu večer nalezena ubodaná žena, zřejmě byla zavražděna. Nález těla devětačtyřicetileté ženy, která pracovala v domě, kde se údajně provozovala prostituce, policisté potvrdili. Podle dostupných informací svázané tělo ubodané ženy policisté nalezli ve vaně.

Kriminalisté k mrtvole ženy vyjížděli do jednoho z kolínských bytů. Podle webu Novinky.cz byla žena svázaná ve vaně, na těle prý měla bodné rány. Policie tyto informace nepotvrdila.

Případ se stal v klidné čtvrti v okrajové části Kolína, kde jsou zejména rodinné domy. Před domem, kde se čin stal, dnes hlídkovalo policejní auto. Někteří místní obyvatelé zpravodajce ČTK řekli, že se v domě provozovala prostituce. Podle některých by mrtvou měla být žena, která tam pracovala.

placenta ( 22. února 2016 19:18 )

tak ubodal nebo rozpáral si to v redakci trochu srovnejte jinak škoda života

byvalyvoliccssd4 ( 22. února 2016 18:14 )

My komunisté, zloději a ostatní levicová pakáž toto schvalujeme, neboť ona neplatila ze svých výdělků daně a tudíš nepřispívá na dotaci Babišovy řepky.

andorea ( 22. února 2016 17:55 )

zřejmě byla zavražděna ----- Pokud ležela ubodaná a svázaná ve vaně, tak nešťastnou náhodu či sebevraždu bych fakt vyloučila...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání