Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Extrémně opilá partička bourala v Praze: Jejich vůz skončil ve strouze

Autor: dce, mal - 
1. ledna 2016
22:46

Jak na Nový rok, tak po celý rok. To si asi říkala partička z Prahy, když se i prvního ledna zlískala, jak zákon káže. Jenže pak usedli do auta a jeden z opilců řídil. A skončilo to samozřejmě nehodou.

K nehodě došlo 1. ledna před devátou večerní v Praze v ulici Kutvirtova. Pražská mládež se vracela z centra po Radlické ulici. Jak moc museli být opilí, dokazuje i fakt, že řidič nezvládl opravdu mírnou pravotočivou zatáčku a projel ji rovně.

Vůz narazil do obrubníku u kraje silnice a kvůli obrovské rychlosti, kterou opilci jeli, se přes příď vozu převrátil do příkopu a zapadl do strouhy. Opilci měli ovšem štěstí v neštěstí a z vozu se dokázali dostat vlastními silami.

Jak velké jejich štěstí bylo, se ukázalo vzápětí - vůz totiž začal hořet. Nehodu odnesl jen jeden z mužů lehkým zraněním. Zpočátku samozřejmě ani jeden nechtěl přiznat, kdo řídil, nakonec ale jeden z nich ukázal "dobrou vůli" a přiznal se. Policisté si ho odvedli v klepetech.

renoli ( 2. ledna 2016 11:17 )

... a ještě se snad uculuje. Bych mu jednu ubalila, až by se mu to kousavý otočilo dozadu. Furt se mluví o chlastu za volantem a je to marný, je to marný, je to marný.

renca.renca ( 2. ledna 2016 08:36 )

A je to tak dobře! Je jen štěstí, že si natloukli sami a nikoho nezabili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání