Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Do metra „šoupli“ po schodech celé auto. Vysmátí mladíci řádili v Bruselu

Mladí výtržníci poslali auto přímo na nástupiště metra.
Mladí výtržníci poslali auto přímo na nástupiště metra.  (Autor: Reprofoto Mirror.co.uk a Twitter - lauradih94)
Autor: val - 
1. ledna 2016
17:00

Lidé dělají na Silvestra různé věci, ale nad touto zůstává doopravdy rozum stát. Parta mladíků v belgickém Bruselu během oslav konce roku „donesla“ malý automobil až ke schodům do metra. A shodila jej dolů na nástupiště. Snad jen shodou náhod se nikomu nic nestalo.

Výtržnictví mladíků zachytila kamera. Poslali auto ze schodů, načež s žuchnutím dopadlo na nástupiště stanice Clemenceau v Anderlechtu, jihozápadní části aglomerace Bruselu. 

Britský Mirror uvádí, že se při této silvestrovské taškařici jako zázrakem nikomu nic nestalo. Přitom si parta vybrala pro nevšední silvestrovskou kratochvíli nejhorší možnou dobu, osmou hodinu večerní, kdy bylo metro plné lidí.

Mluvčí bruselské městské dopravy Guy Sablon v pátek v poledne poznamenal, že vozidlo je stále na nástupišti a chvíli potrvá, než se jej podaří dostat pryč.

David_Wolf ( 2. ledna 2016 01:52 )

I když to samozřejmě mohl být něčí zlý úmysl a tento výkřik tam "dohrát" dodatečně.

David_Wolf ( 2. ledna 2016 01:42 )

 V nesestříhané verzi u toho úplném začátku křičí "allah akbar". takže "praví" belgičtí mladíci.

jana999 ( 1. ledna 2016 21:03 )

koukám, jak jsou v Bruselu zabezpečení proti teroristům, všude policajti a vojáci a do metra se dá hodit auto, to byla asi zkouška na nečisto příště tam poletí bomba

a-z- ( 1. ledna 2016 19:37 )

Mladíci.

frantaklika ( 1. ledna 2016 19:07 )

brzy budou mít "hrdinové" možnost prokázat svůj nárok žít ve vyspělé zemi. Evropa postupně degeneruje a nastupuje "nárok" silnějších ras na to mít se dobře, dostupnost zdrojů vody, půdy, potravin. Ještě se budeme divit.

Zobrazit celou diskusi