Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dramatická honička v Praze: V kradeném autě ujížděl policistům

Autor: jad - 
30. listopadu 2015
21:01

Běžná silniční kontrola se změnila v drama! Policisté v Praze chtěli zkontrolovat muže za volantem volkswagenu. Když ho chtěli zastavit, řidič šlápl na plyn a snažil se zmizet.

Policisté v pondělí v Praze 10 pronásledovali řidiče, který na jejich výzvu nezastavil. "Muž po zhruba třech kilometrech nezvládl řízení a havaroval. Policie následně zjistila, že jel v kradeném autě, měl zákaz řízení a byl pod vlivem drog," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Policisté si podezřelého vozu podle Daňka všimli ve Vladivostocké ulici. Chtěli ho zkontrolovat, ale řidič jim začal ujíždět. Zadrželi ho v Želivecké ulici poté, co s autem naboural. Třiatřicetiletému muži hrozí až tříleté vězení.

Video Policisté honili zdrogovaného řidiče - Policie ČR
Video se připravuje ...

rudinek42 ( 31. března 2016 20:17 )

... to e ebohuzel bezna praxe, proto pozor na podezrele vyhodne inzeraty, radeji zajit do autobazaru pro auta a mate jistotu.

Jannys ( 31. března 2016 11:34 )

no, četla jsem nedávno článek o tom, jak si někdo od někoho pořídl auto a to auto bylo v exekuci, to je prostě fakt pech...

krabicak ( 1. prosince 2015 17:07 )

No, husty. Nedavno znamej zjistil ze ma kradene auto, poridil ho pres inzerat. Byl to pro nej velkej provar, nema ani auto ani penize...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání