Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pobodala řidiče z Prahy tato žena? Policie po ní pátrá

Autor: ČTK - 
30. listopadu 2015
13:13

Pražská policie pátrá po třiatřicetileté Renatě Warbruckové, kterou podezřívá v případu pobodaného řidiče z konce minulého týdne. Muž v pátek havaroval v Praze 9 a policisté po té zjistili, že má bodná zranění, která utrpěl zřejmě už nějakou dobu před nehodou. 

Muže zatím nemohli kvůli jeho zdravotnímu stavu vyslechnout. Na policejním webu to dnes uvedla mluvčí Iveta Martínková.

Hledaná je zhruba 170 centimetrů vysoké střední postavy a bydliště má hlášeno v Mostě. Informace o ní policisté přijmou na lince 158.

Policisté našli pobodaného řidiče v pátek odpoledne v Kolbenově ulici, kde se srazil s dalším vozem. Jeho řidič byl po střetu v pořádku, u druhého řidiče ale policisté zjistili bodná poranění. Záchranná služba podle dřívějších informací odvezla osmadvacetiletého muže do nemocnice, kde byl operován.

Video Z nabouraného auta vystoupil pobodaný muž. - Video David Malík
Video se připravuje ...

ma30 ( 30. listopadu 2015 16:05 )

policejninegramot: máte skutečně přilèhavý nick. Negramot jste jak vyšitý a to se vším všudy. Není nad upřímnou sebekritiku .

policejninegramot ( 30. listopadu 2015 15:29 )

 Jasný případ domácího násilí. Jen co se chlap probere, okamžitě ho na 10 dnů policejně vykázat z domácnosti, jestli bude prskat, že ho vlastně pobodala přítelkyně ne on ji, tak je rafinovanej a rafinovaný domácí násilníci jsou nejhorší, takže se mu přidá půl roční vykázání soudní. Holky z bílého kosočtverce bezpečí paní bránící se domácímu násilí pomohou se sepsáním návrhu na předběžko k soudu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání