Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Děsivá noční nehoda v Praze: Řidič auto napasoval pod tramvaj

Autor: vet, dce - 
20. října 2015
21:53

Noční nehodu v Praze podle všeho zavinil řidič audi, který se ulicí Kolbenova řítil vysokou rychlostí a nedal přednost tramvaji. Skončil s těžkými poraněními v nemocnici.

Audi pod tramvaj napasoval řidič v úterý po 20. hodině v Kolbenově ulici. Podle svědka se řítil z centra rychlostí minimálně 120 km/h a ještě předjížděl. Když mu na křižovatce vjela do cesty tramvaj, neměl šanci vůz ubrzdit. Na místě nehody byla všude krev a hasiči šoféra vyprošťovali z audi 20 minut. Byl vážně zraněný, ale přežil. Záchranka ho odvezla do nemocnice.

„Vyjížděli jsme k dopravní nehodě v Kolbenově ulici přibližně 100 metrů od křižovatky s Kbelskou, kde došlo ke střetu tramvaje s osobním vozidlem. Na místě zůstala v osobním voze zaklíněná jedna osoba, kterou vyprostili hasiči a předali záchrance. Protože nehoda tvořila na Kolbenově ulici překážku, musela být ve směru do centra uzavřena. Příčina nehody se šetří,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

bizon_pepa ( 9. listopadu 2015 18:12 )

Líbí se mi, jak okolo jdoucí poznaj, že jel 120. Jinak mám pocit, že v některých místech je Kolbenka dvouproudá a tudíž vůbec nemuselo jít o předjíždění.

lobotom ( 20. října 2015 23:49 )

Nechápu, co tam hasiči vyprošťovali a co vozili do nemocnice. Prostě měli odvézt odpad na sešrotování. Veškerý odpad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání