Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vážná dopravní nehoda v Praze: Chlapec (10) přebíhal silnici, srazilo ho auto

Chlapce (10) srazilo auto na šestiproudové Cínovecké ulici, kterou přebíhal.
Chlapce (10) srazilo auto na šestiproudové Cínovecké ulici, kterou přebíhal.  (Autor: FTV Prima)
Autor: rvs, lm - 
19. října 2015
22:33

Neopatrnost zaplatil životem! Chlapce (10) srazilo auto na šestiproudové Cínovecké ulici, kterou přebíhal. Pro chlapce přiletěl vrtulník, který ho dopravil do motolské nemocnice. Ani přes okamžitou pomoc lékařů ale chlapec nepřežil.

Vážná dopravní nehoda se stala kolem 13. hodiny v Praze na hlavním tahu směrem na D8. Chlapec chtěl přeběhnout silnici a srazilo ho auto. „Dítě utrpělo vážné zranění, na místo byl přivolán vrtulník,“ popsal policejní mluvčí Tomáš Hulan. Kvůli přistání vrtulníku a prošetřování dopravní nehody musela být dálnice v obou směrech zcela uzavřena.

Chlapec byl uvedený do umělého spánku a napojený na plicní ventilaci. Vrtulník záchranné služby ho dopravil do motolské nemocnice. Tam ale dítě i přes snahu lékařů vážným zraněním podlehlo.

K tragédii přitom vůbec nemuselo dojít. Několik metrů od místa nehody je nadchod, přes který se dá vozovka bezpečně přejít. Chlapec ale zřejmě doplatil na to, že si chtěl cestu na druhou stranu zkrátit.

lobotom ( 21. října 2015 00:07 )

Jistě, tomu tak budu věřit, na tom něco smrdí. Buď to nebylo pár metrů, ale pár kilometrů (což by nebylo nic neobvyklého, dálnice tady dělají ze země i měst pro lidi i zvěř neprůchozí koncentráky), nebo si nezkracoval cestu, ale byla to nějaká hodně blbá hra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání