Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

BMW vylétlo ze silnice a převrátilo se přes střechu: Skončilo plné bahna a trávy

Autor: ljš - 
20. října 2015
15:46

Nezvládl silné auto ve vysoké rychlosti na mokré vozovce a skončil mimo silnici. Pětadvacetiletý mladík naštěstí z nehody vyvázl bez zranění. Jeho auto dopadlo o poznání hůř, bylo plné bahna a trávy.

„K havárii osobního vozidla značky BMW došlo v pátek krátce před 17. hodinou  na 66. km dálnice D11,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Auto jelo ve směru na Prahu, řidič ale spěchal a na mokré silnici se dostal pravděpodobně vlivem rychlosti do smyku. Vyjel vpravo mimo vozovku do travnatého náspu, kde se vozidlo přes střechu převrátilo. Z dopravní nehody ale naštěstí vyvázl bez zranění.

„Policisté podrobili 25letého muže z Plzeňska dechové zkoušce, která byla negativní a uložili mu blokovou pokutu 2.000 Kč. Na vozidle vyčíslili škodu převyšující 200 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

 

manas.k ( 20. října 2015 18:31 )

Abych taky vypadal jako vygumovaný blb co si honí Ego autem?? Neříkám že všichni ale většina si zrovna BMW kupuje jen kvůli tomu aby byli frajeři.. Obzvláště mladý kluci.. a pokud bych si měl koupit prestižní značku tak to nebude ani jedna z těchto dvou.. Poptej se u kohokoliv kdo dělá ve výrobě těchto aut, nebo jejich dílů. Z německých aut vycházi co se kvality materialů a zpracování týka jednoznačně nejhůř právě BMW. Což ti potvrdí každy Supervisor. To co pouští k použití by u jiných "premiových znacek nikdy nperoslo..

bandour ( 20. října 2015 18:13 )

ruce a hlava opravdu i když jsou peníze koupit nejde

manas.k ( 20. října 2015 18:09 )

To je pořád dokola s těma deb*ilama v BMW a Audi přitom už se jim 90% ostatnbích řidičů jen směje )pokud je zrovna neohrožují)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání