Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženu zabila jedovatá látka, záhadnou smrt vyšetřuje policie

Ženu zabila jedovatá látka, záhadnou smrt vyšetřuje policie (Ilustrační foto).
Ženu zabila jedovatá látka, záhadnou smrt vyšetřuje policie (Ilustrační foto).  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: haj - 
25. října 2015
11:55

Mladý muž přišel v sobotu večer do svého bytu v pražském Braníku a nestačil se divit, když doma našel svou přítelkyni ležet mrtvou. Podle kriminalistů žena pravděpodobně zemřela na otravu prudkým jedem. Otrávila se sama, nebo ji někdo k odchodu z tohoto světa pomohl?

Muž žil společně s přítelkyní v činžovním domě v ulici Psohlavců a v osudný večer si údajně na chvíli odběhl ven. Po návratu kolem sedmé hodiny našel přítelkyni v bezvědomí a zavolal záchranku. Ta už ovšem ženě nedokázala pomoci.

Kromě mrtvoly se navíc v bytě našla i značně toxická látka, která není běžně k sehnání. Nebezpečný jed tedy museli zajistit a převézt do laboratoře chemičtí specialisté od hasičů.

Podivné úmrtí si nyní vzala na starost skupina kriminalistů specializujících se na násilnou trestnou činnost. Jejich úkolem bude zjistit, odkud jedovatá látka pochází, zda byla opravdu příčinou smrti a jestli se jednalo o sebevraždu, či vraždu. Jednou z jejich vyšetřovacích metod bude samozřejmě pitva spolu s expertizou jedu. Policie také musí znovu vyslechnout přítele zesnulé ženy.

ninga ( 25. října 2015 12:38 )

Pachatel je jasný, teď mu to ještě dokázat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání