Velmi křehké vztahy. Tak by se daly nazvat poměry v rodině vnadné moderátorky Top Star magazínu. Nejdříve začala randit s bohatým podnikatelem Karlem Kubou (41), který je exmanželem její nevlastní sestry Moniky Kubové (41).

A pak ji kvůli tomu zavrhla neteř Natálie (16). „Na loňské dovolené v Řecku, kam Natálka vůbec nechtěla, ale musela, stříkla Evě do pití nějaký deodorant,“ svěřila Blesku Monika Kubová.

Eva sklenici ale nevypila. „Ona k tomu čuchla, a protože to bylo jasmínový, tak to ucítila. Dala to Karlovi, ať si k tomu čichne. Ten se Natálky ptal, co tam dala, a ona že prý nic. Tak jí otec řekl, ať to vypije! Natálka to tedy vypila a nic se jí nestalo,“ vysvětlila celou událost Monika s tím, že šlo jen o dětinský nápad.

Její nevlastní sestra to ale viděla jinak. Po návratu z dovolené podala moderátorka na neteř Natálku trestní oznámení kvůli pokusu o otravu! „Můj bývalý manžel se k tomu ze začátku stavěl tak, že by měla být potrestaná,“ uvedla Monika s tím, že posléze byl ale otec na úřadě už na straně dcery. Nakonec se celá záležitost po dohodě se všemi účastníky vyřešila. Natálie se s Evou dnes už téměř nestýká.

Výzva Blesku:

Znáte Evu Perkausovou z minulosti? Ozvěte se! Nejlepší příběhy odměníme!

Tel: 724 249 000, email: tip@blesk.cz

Fotogalerie
10 fotografií