Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Domluvila se s policajtama, tvrdí Nečesaný o napadené kadeřnici

Autor: Jitka Pecharová, rc - 
2. září 2015
16:55

Ledovou sprchu v soudní síni dostal Lukáš Nečesaný (23). Osvobozený mladík stanul před soudem a hned první den stání ho čekal šok. Když se ke slovu dostala napadená kadeřnice, vypověděla, že Nečesaného konečně poznala a že ji napadl. Nečesaný zalapal po dechu a když se po skončení soudu hrnul z budovy, řekl, že se domluvila s policajtama.

„Když jsem ho viděla v televizi po propuštění, poznala jsem ho a v tu chvíli jsem se rozklepala,“ řekla napadená kadeřnice včera u soudu. „Je to on,“ zopakovala přesvědčeně.

Lukáš Nečesaný šel k soudu jako muž nad věcí. Sebejistý novomanžel klidným hlasem zopakoval větu, kterou říkal neustále: „Trvám na své nevině,“ vypověděl u soudního stání. Poté převyprávěl příběh, v kterém šel do salónu v Hořicích na Jičínsku, aby se u napadené kadeřnice nechal ostříhat. Ta mu bohužel řekla, že už končí, a on s klidem odešel.

Změny v příběhu nepřišly ani s výpovědí babičky, u níž Nečesaný bydlel, a ani ženy, která žila přes ulici naproti salónu. Velkou změnu a šok přinesla až výpověď kadeřnice.

Když napadená žena vypovídala před 30 měsíci v nemocnici, policie jí k prohlédnutí předložila snímky s Nečesaným. Žena ho však na snímcích nepoznala. Změnu ve výpovědi přinesl až včerejšek. Když usedla za lavici svědků, řekla, že Nečesaného poznala a že on je ten, kdo ji napadl.

Šokovaný Nečesaný neměl slov. Po skončení stání se hrnul ze soudní budovy. „Je to nesmysl. Domluvila se s policajtama,“ neunesl své emoce. Jeho otec Luděk Nečesaný, který je stíháný od června za korupci, syna okřikl.

kdoasi ( 3. září 2015 09:14 )

No,tahle kauza je fakt dost nejasná. Že není Nečesaný žádný svatoušek,to víme. Doma kradl prachy na drogy,pak už asi nebylo co,tak si je šel možná obstarat jinak. A její syn je na tom zřejmě dost podobně. V každém případě nemají policajti moc jednoduchou práci.

bum-bec-bum ( 2. září 2015 20:56 )

neřekla....nebo.... ksakru, píšu moc rychle a samý překlep

bum-bec-bum ( 2. září 2015 20:53 )

Nevím, ale mám pocit, že to byl její syn a ona ho kryje. Potřebují pachatele, důkazy nejsou, to je jak u Kramného. Česká policie, ach jooo. Připomíná mi to jednu kriminálku, kdy ženská ukázala na jiného jen, aby kryla toho svého. Ten podivín v tom hotelu pak už taky zmizel, asi dostal své peníze, které tomu synátorovi půjčil, nazpět. Nevěřím té kadeřnici. Proč to enřekla minule nbeo dřív, ale až ted, kdepak ta lže.

rasmussen ( 2. září 2015 20:06 )

ať už to bylo jakkoliv,stejně je to zajímavé,že z pokusu o vraždu kadeřnice je obviněn člověk jménem Nečesaný....Představuji si,že ON přichází před závěrečnou a ONA mu řekne že odejde nečesaný protože dnes nemá už čas... Vtom jeho ovládne amok a zkrat , popadne poleno co se válí u kamen a šestkrát jí praští do hlavy...Je v tom něc hlubinně psychoanalytického říkejte si co chcete...

donaukinder ( 2. září 2015 18:47 )

Blesk ještě nepřišel na to, že Nečesaný bude táta?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání